cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10
 1. Cazi de baie de 150 cm lungime, pe care le veti adora

  miercuri, 17 iulie 2019 15:10:19 Europe/Bucharest

  In ziua de astazi, toti ne dorim case cat mai spatioase. Insa, din diferite motive nu putem avea chiar spatiul la care visam. Fie vrem sa cumparam un apartament si constatam ca baile sunt mici, fie achizitionam o casa unde, pentru a mari dormitoarele, s-au micsorat baile si bucataria.

  Read More
 2. Cabine de dus cu montare pe pardoseala sau pe cadita? Voi ce alegeti?

  joi, 11 iulie 2019 11:57:05 Europe/Bucharest

  In cazul in care aveti in gand reamenajarea baii sau daca va construiti o casa si va schitati planurile, aveti de luat mai multe decizii in ceea ce priveste alegerea obiectelor sanitare si nu numai.

  Read More
 3. Vrei o baie luminoasa? Alege o plafoniera cu led!

  marți, 4 iunie 2019 14:47:56 Europe/Bucharest

  Cei mai multi oameni, cand se pregatesc de renovarea sau de achizitionarea ori construirea unei case, au in minte cateva aspecte, printre care si spatiul. Indiferent de suprafata locuintei, cu ajutorul anumitor trucuri, puteti sa transformati chiar si cea mai mica incapare in una destul de spatioasa.

  Read More
 4. Alege o cada ovala pentru o baie cu aspect spectaculos!

  marți, 21 mai 2019 13:26:38 Europe/Bucharest

  Cu totii ne dorim o casa pe care sa o numim ,,acasa”. O casa in care sa ne simtim bine din toate punctele de vedere, in care sa ne faca placere sa ne intoarcem si in care sa petrecem clipe de calitate alaturi de cei dragi.

  Read More
 5. Top 5 cabine de dus semirotunde pe care le-ai vrea in baia ta!

  miercuri, 8 mai 2019 12:17:45 Europe/Bucharest

  Renovarea sau amenajarea unei bai poate fi destul de dificila, mai ales daca nu aveti idee despre cum ati vrea sa arate.

  Read More
 6. Vrei sa te bucuri de un dus relaxant la final de zi? Atunci alege o baterie de dus cu tehnologii integrate!

  joi, 18 aprilie 2019 12:04:29 Europe/Bucharest

  Nimic nu se compara cu senzatia placuta si cu relaxarea pe care ne-o ofera un dus cald la finalul unei zile obositoare. Sau dupa o zi friguroasa, in care tot ce am visat a fost sa ajungem acasa, sa facem un dus si apoi sa ne bucuram de un ceai cald in timp ce stam sub patura.

  Read More
 7. Lavoarul poate schimba complet aspectul baii, asa ca alegeti-l pe cel care se potriveste cel mai bine cerintelor voastre!

  marți, 9 aprilie 2019 11:37:43 Europe/Bucharest

  Nimeni nu poate spune ca amenajarea unei case nu este o mare bucurie. Indiferent cat de greu ar fi si cat de costisitor, la final, rezultatul merita si cu siguranta o sa va aduceti aminte cu drag de tot procesul.

   

  Read More
 8. Cabina de dus a visurilor tale e la doar un click distanta!

  marți, 2 aprilie 2019 12:18:57 Europe/Bucharest

  Tocmai ti-ai cumparat un apartament sau o casa. Esti entuziasmat pentru cum o sa arate la final. Deja ti-ai facut planuri, stii in detaliu care vor fi culorile predominante, ce fel de mobila ai ales, unde o sa iti amenajezi coltul de relaxare

  Read More