cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

CUM PLATESC

Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Numerar

La showroom-ul  “GQS Bathrooms” (vezi harta).

2. Virament bancar (ordin de plata)

Pentru aceasta modalitate de plata veti primi prin e-mail factura proforma.

3. Online cu card bancar (plata securizata in forma criptata SSL de protectie a datelor) prin ROMCARD (http://www.romcard.ro/

4. Online in rate:

        - 4 rate - Card StarBT - Banca Transilvania

        - 6 rate - Card Avantaj - Credit Europe Bank*

        - 6 rate - Card Raiffeisen

5. Ramburs

In cazul in care comanda dumneavoastra contine produse care nu sunt pe stocul nostru, se va achita in avans 50% din valoarea marfii.

 

* Detalii de plata online cu CardAvantaj

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:

-       Numele posesorului de card

-       Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)

-       Data expirarii cardului

-       Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul Dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului Dvs. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Credit Europe Bank. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Pentru mai multe detalii despre CardAvantaj precum si pentru a aplica pentru un astfel de card, va rugam vizitati www.cardavantaj.ro

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 6 rate fara dobanda!

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos.

6 rate CardAvantaj

Cum puteti obtine CardAvantaj?

- Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank. 
- Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum" 
- Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Pentru asistenta non-stop despre cardurile CardAvantaj, apelati:
CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Magazinul online http://www.germanquality.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

POLITICA DE DISCOUNT

In magazinul nostru online, cu cat cumperi mai mult, cu atat primesti mai mult!

Regulament:

  • Discounturile se aplica exclusiv pentru comenzi plasate online, direct pe site-ul germanquality.ro
  • Discounturile se aplica pentru orice produs comandat indiferent de faptul ca acesta este sau nu pe stoc
  • Comenzile fractionate NU se cumuleaza: discountul se aplica strict pentru valoarea totala a unui cos de produse si nu pentru mai multe comenzi insumate

Grila de discount aplicata pentru suma totala, inclusiv TVA din cos:

  • peste 3.000 lei: discount 2%
  • peste 4.000 lei: discount 3%
  • peste 6.000 lei: discount 4%
  • peste 10,000 lei: discount 5%