cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Paneluri de dus cu hidromasaj

Ce sunt panourile de duș cu hidromasaj și cum funcționează acestea?

Panelul de duș cu hidromasaj este un accesoriu pentru baie, care are ca scop principal oferirea unei alternative la cabina de duș clasică. Panoul de duș oferă diverse funcții care îl transformă într-o opțiune eficientă și confortabilă pentru orice baie. Panourile cu hidromasaj se pot monta prin fixare în perete sau prin încastrare și au în dotare sisteme speciale prin care pot fi controlate cu ușurință.

Care sunt caracteristicile importante ale panourilor de duș cu hidromasaj?

Un panel duș hidromasaj impresionează prin capacitatea sa de a genera jeturi de apă la intensități variabile. Hidromasajul îți oferă multiple beneficii, fiind o excelentă alternativă de relaxare a corpului și minții. Pe lângă funcția de hidromasaj, un panou oferă și posibilitatea de a te bucura de efectul de cascadă și vine și cu duș de mână, clasic. Panourile pe care le poți cumpăra de la GQS se montează ușor și ocupă foarte puțin spațiu.

Cum aleg un panou de duș hidromasaj care să se potrivească cu dimensiunile și stilul băii mele

Un panel duș hidromasaj are dimensiuni reduse, care se pot integra ușor în orice baie. Din punct de vedere al stilului, trebuie să ții cont de culoare și finisaj. În gama disponibilă la GQS găsești panouri în culorile alb, crom și negru. Acestea reprezintă soluții minimaliste, ușor de integrat în orice spațiu. Și de material trebuie să ții cont. Poți alege panouri de duș cu hidromasaj din sticlă, inox, ABS sau aluminiu. Identifică soluția potrivită pentru baia ta și comandă panelul preferat! Dacă alegi unul dintre produsele de la GQS, solicită și serviciile de montaj pe care ți le pot oferi specialiștii noștri în București și Ilfov!