cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Coloane de dus

Coloane de dus
FILTREAZA

Nimic nu se compara cu un dus revigorant dimineata sau unul relaxant seara, dupa o zi obositoare la munca. De aceea, va oferim cele mai bune obiecte sanitare care sa contribuie la buna dispozitie a dumneavoastra ori de cate ori intrati in baie.

Daca sunteti in categoria persoanelor care au ales cabine de dus, atunci probabil aveti nevoie cateva sugestii in privinta alegerii celei mai bune coloane de dus. Un dus relaxant nu este conditionat doar de temperatura apei, ci si de modul in care este distribuita apa, asa ca este important sa alegeti cea mai buna coloana de dus pentru cerintele dumneavoastra.

In aceasta categorie o sa descoperiti atat sisteme de dus care au in componenta baterii termostatate, dar si baterii normale. Puteti opta atat pentru baterii care se monteaza pe perete ori incastrabile, in functie de preferintele dumneavoastra si de specificatiile baii.

Un sistem de dus calitativ nu o sa va ofere doar o experienta placuta in fiecare zi, dar o sa va ajute si sa economisiti apa. Si pentru o extra relaxare, puteti alege chiar si sisteme de dus cu infrarosu ori sisteme de dus cu hidromasaj.

Materialele pentru care puteti opta pentru un sistem de dus sunt: sticla, acril, ABS, Inox, compozit, aluminiu.