cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

rigola de dus cleanline geberit

Sifoane de pardoseala, Rigole

Evolutia tehnologica a avut un mare impact asupra materialelor din care sunt confectionate diferite obiecte sanitare si toate solutiile pentru baie. Indiferent daca vorbim despre cabine de dus sau cazi de baie, in ziua de astazi putem sa achizitionam produse de calitate, care inglobeaza tehnologii care contribuie la economisirea apei, la o curatare facila a acestora si bineinteles la o experienta excelenta de fiecare data cand folosim baia.

Indiferent daca alegeti o cada de baie sau o cabina de dus, va trebui sa montati un sifon de pardoseala, care sa ajute la evacuarea apei intr-un mod eficient. Uitati de vechile sifoane de baie care se infundau si emanau si mirosuri neplacute. Sifoanele de baie calitative pot face fata unui debit mare de apa fara probleme si sunt realizate astfel incat nu exista locuri in care sa se adune murdarie care sa provoace mirosuri neplacute.

In aceasta categorie o sa gasiti atat sifoane pardoseala simple, care isi fac treaba eficient si sunt calitative, dar si sifoane care se bazeaza pe anumita tehnologii, cum ar fi folie hidroizolanta, izolare acustica integrata si multe altele.

Puteti opta pentru un sifon de pardoseala faiantabil sau nefaiantabil, in functie de caracteristicile baii dumneavoastra. De asemenea, puteti alege un sifon pardoseala care este confectionat din ABS, Inox, Polipropilena, ABS/Inox.

In aceasta categorie veti descoperi diferite tipuri de sifoane pardoseala, cu preturi accesibile, dar cel mai important, de calitate.