cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Baterii de baie

Baterii de baie

BRANDURI IN ACEASTA CATEGORIE:

Baterii de baie
FILTREAZA

Descriere:

In categoria 'Baterii de baie' gasiti urmatoarele game de produse: baterii de lavoar, baterii de cada si dus, baterii de bideu, baterii speciale si corpuri incastrate.

In functie de tipul de montaj al acestora, se disting mai multe categorii:

  • montaj clasic, pe lavoar
  • montaj pe blat sau pe mobilier (baza de lavoar)
  • montaj pe perete: acest tip de baterie necesita montajul in perete al unui corp incastrat

  Materialul cel mai des utilizat este aliajul din cupru. Finisajul standard este cromul. Acest material se curata si se intretine extrem de bine, fiind in general foarte rezistent la substante corozive si agenti chimici. Se folosesc deasemenea finisaje din inox, nichel sau metale pretioase de tipul aurului.

  Ca si functionalitate, bateriile se impart in:

  • baterii cu comanda dubla: cu robineti separati pentru apa calda si rece
  • baterii mono comanda: cu un singur levier de actionare prin care se regleaza atat mixajul temperaturii apei cat si debitul
  • baterii speciale: la care curgerea apei se realizeaza prin actionarea unui senzor cu infrarosu sau al unui temporizator mecanic

  Bateriile de calitate includ tehnologii de reducere a consumului, a zgomotului sau de retinere a micro impuritatilor

  --

  O baie frumoasa este o incapere unde designul trebuie sa fie in armonie cu functionalitatea. Din acest punct de vedere, specialistii sunt de parere ca prin baterii de baie corespunzatoare putem crea puntea dintre un aspect armonios si utilitate.

  Aceste baterii de baie sunt impartite in mai multe categorii: baterii de dus , baterii lavoar, baterii cada si baterii de bideu.

  In functie de bugetul tau, poti alege aceste obiecte sanitare sa ia forma unui robinet baie estetic, cu un stil interesant, asa cum este designul retro sau cel modern. Lasa-ti imaginatia sa aleaga pentru tine si gandeste-te ca un simplu robinet baie asimilat unei baterii baie retro poate sa imbunatateasca cu mult aspectul acestei incaperi.

  Daca esti un om pe care igiena il preocupa in mod deosebit, trebuie sa iei in considerare ca exista niste baterii lavoar care se activeaza prin senzori, astfel ca nu e nevoie sa atingi nimic.

  O baie poate fi una luxoasa indiferent de marimea ei. Pentru o baie mica, poti alege niste baterii baie pe masura potrivita pentru a nu o incarca prea mult, iar daca vorbim de o  baie extinsa, exista si accesorii de dimensiuni mari care pot aduce un plus de grandoare.

  Aici pe site vei gasi tot ceea ce iti doresti, de la baterii baie retro pana la baterii moderne, baterii cu senzor sau cu temporizator si asta pentru ca suntem atenti sa-ti punem la dispozitie o gama variata de astfel de accesorii de cea mai inalta calitate.