cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Vase WC cu functie bideu

Ce este un vas WC cu bideu și cum funcționează?

Vasul de WC cu bideu este un vas de WC clasic, dar dotat cu o funcție specială care te ajută să economisești spațiu în baie prin eliminarea bideului clasic. Practic acesta are montată o duză, adică un orificiu, de obicei pe marginea vasului, în partea din spate, care este conectată la un robinet. Acest robinet se montează lângă toaletă și se conectează la rețeaua de apă. Acest sistem funcționează atunci când este activat, practic ori de câte ori ai nevoie de o igienă corespunzătoare după folosirea toaletei.

Care sunt avantajele unui WC cu bideu față de unul tradițional?

Avantajele unui vas WC cu bideu față de unul tradițional sunt în primul rând cele legate de spațiul de care de multe ori nu dispunem în baia proprie pentru montarea unui bideu separat. Cu această tehnologie, vei putea beneficia de o igienă corespunzătoare chiar dacă ai o baie de mici dimensiuni. În plus, vei avea avantajul unui consum mai mic de apă. Mai mult decât atât, un WC cu bideu îți oferă confortul de a înlocui hârtia igienică cu o igienă adecvată și importantă în viața oricărei persoane, fie că vorbim de adulți sau copii.

Ce tipuri de WC-uri cu bideu sunt disponibile la GQS?

Pe GQS găsești o gamă variată de WC-uri cu funcție de bideu precum vas WC cu bideu încorporat, vas suspendat cu funcție de bideu, vas WC cu funcție de bideu pe pardoseală, vas WC cu bideu electronic prevăzut cu telecomandă. Alege modelul potrivit pentru baia ta și bucură-te de cele mai noi tendințe pentru o baie modernă.

Sunt vasele WC cu bideu mai igienice decât cele tradiționale?

Cu siguranță. Vasul de WC cu bideu reprezintă o inovație în domeniul obiectelor sanitare, menită să ofere soluția optimă de curățare după folosirea toaletei. Indiferent dacă dispui de bideu sau nu, folosirea hârtiei igienice nu este suficientă pentru o igienă corespunzătoare și este necesară și folosirea dușului. Astfel că un vas WC cu funcție de bideu este mult mai igienic decât cel tradițional. Asigură-te că alegi un model care să se încadreze în spațiul și bugetul tău și comandă vas WC cu bideu de pe site-ul nostru!