cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Seturi mobilier baie

De ce ar trebui să achiziționez un set de mobilă pentru baie, în locul pieselor separate?

Este recomandat să alegi un set mobilier baie, deoarece piesele dintr-un set mobilă baie respectă același stil și se potrivesc foarte bine împreună. Totodată, un set de mobilă baie te ajută să eficientizezi spațiul disponibil, spre deosebire de varianta în care alegi piese de mobilier separate. La GQS ai și avantajul de a putea cumpăra un set de baie la preț foarte avantajos. Selectează varianta preferată și comand-o online chiar acum!

Ce elemente ar trebui să includă un set complet de mobilă pentru baie?

Este recomandat ca din componența unui set mobilier baie să facă parte masca pentru lavoar, oglinda și suportul pentru prosoape. Masca pentru lavoar este cel mai important element al unui set de mobilier pentru baie, deoarece ea maschează spațiul de sub chiuvetă, susține lavoarul și oferă spații de depozitare. La GQS găsești set mobilier baie cu sertare și rafturi, în care poți păstra diverse produse de igienă personală.

Care sunt principalele avantaje ale unui set de mobilă pentru baie?

Un set de mobilă pentru baie calitativ are un design care se potrivește foarte bine cu stilul decorativ al băii tale. Forma acestuia poate să fie dreptunghiulară, cu linii drepte, sau una rotunjită. Și montajul este important, iar în gama noastră poți găsi seturi cu montaj pe pardoseală sau cu prindere în perete. Ergonomia și rezistența în timp sunt alte beneficii majore pe care aceste seturi ți le oferă. Comandă și tu chiar acum unul de la GQS, unde găsești exclusiv produse originale!

Ce materiale sunt recomandate pentru un set de mobilă pentru baie, pentru a-i asigura durabilitatea și rezistența la umiditate?

Seturile de mobilier pentru baie cu durabilitate ridicată sunt cele produse din MDF, PAL, lemn stratificat sau combinație de MDF și PAL.