cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Dusuri igienice

Ce sunt dușurile igienice și care sunt beneficiile lor?

Dușurile igienice sunt dispozitive de igienă personală ce permit curățarea zonei intime cu apă. Acestea oferă numeroase beneficii, printre care: previn infecțiile urinare, curăță mai eficient decât hârtia igienică sau șervețelele umede, contribuie la menținerea igienei intime corecte și elimină riscul de a irita pielea cu produse ce conțin alcool sau parfum.

Cum funcționează dușurile igienice și ce caracteristici ar trebui să căuți la un astfel de produs?

Dușurile igienice funcționează prin pulverizarea apei la o presiune moderată pentru curățarea zonei intime. Acestea sunt bazate pe tehnologia de jet și oferă o alternativă mai igienică și mai confortabilă față de utilizarea hârtiei igienice. Caracteristicile importante la care ar trebui să fii atent atunci când alegi un astfel de produs includ: presiunea și fluxul de apă reglabile, lungimea furtunului pentru a fi ușor de utilizat și manevrat, materialele rezistente la apă și igienice și montarea ușoară.

Care sunt metodele de instalare a unui duș igienic?

În funcție de modelul de duș igienic ales pot exista mai multe metode de instalare, dar una dintre cele mai comune este prin intermediul unui kit de instalare. Acest kit include toate elementele necesare, de la baterie și furtun până la suportul de perete. Înainte de instalare, trebuie să se închidă alimentarea cu apă și să se elibereze presiunea. Apoi se poate începe instalarea, urmând instrucțiunile din kit. Instalația trebuie realizată cu atenție și în conformitate cu instrucțiunile producătorului pentru a evita orice probleme de funcționare sau de siguranță.

Unde poate fi montat un duș igienic?

Un duș igienic poate fi montat în baie, lângă vasul de toaletă sau separat, în funcție de nevoie. Acest obiect sanitar poate fi utilizat și în băile publice cum ar fi toaletele din aeroporturi sau centre comerciale, pentru a oferi utilizatorilor o igienă mai bună.