cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Obiecte sanitare baie

Obiecte sanitare baie

Descriere:

In categoria 'Obiecte sanitare' gasiti urmatoarele game de produse: lavoare, vase de WC si capace, bideuri si pisoare.

In functie de tipul de montaj al acestora, se disting mai multe categorii:

 • pentru lavoare:
  • montaj clasic, pe perete, cu picior normal sau semi-picior
  • montaj pe blat sau corp de mobilier (baza de lavoar)
  • montaj sub blat
 • pentru vase de WC si bideuri:
  • montaj pe pardoseala: vasul se aseaza direct pe podea si se fixeaza cu suruburi in locasurile special prevazute
  • montaj suspendat: vasul se 'agata' pe perete, de regula cu ajutorul unui cadru metalic cu rezervor incastrat

Materialul cel mai des utilizat este ceramica. Finisajul obiectelor sanitare din ceramica consta intr-o glazura cu proprietati antibacteriene. Acest material se curata si se intretine extrem de bine, fiind in general foarte rezistent la substante corozive si agenti chimici.

Mai nou, pentru a crea forme complexe cu tolerante de planeintate mult mai bune se folosesc materiale de tip rasini acrilice in combinatie cu pulberi naturale de piatra sau sintetice.

Deasemenea, in special pentru lavoare se mai foloseste ca si material sticla tratata termic sau metalul.

Aceasta categorie include branduri premium, exclusiviste, care se disting fie prin designul de exceptie al unor mari nume in domeniu, fie prin inovatii tehnologice sau constructive de ultima ora.

Prin natura lor, obiectele sanitare de lux sunt produse scumpe, care atunci cand sunt folosite in mod just pot creste inclusiv valoarea intregii proprietati (casa sau apartament)

Care sunt cele mai comune obiecte sanitare pentru baie?

Printre obiecte sanitare comune pentru baie se numără lavoare, WC-uri și capace, bideuri și căzi. Modelele sunt foarte diferite și cu siguranță vei găsi obiecte sanitare de baie potrivite nevoilor tale și care se încadrează frumos în decor. Pe lângă obiectele sanitare pentru baie mai găsești și multe alte accesorii de interes, care îți pot fi de folos în realizarea montajului, precum sisteme de prindere sau elementele necesare instalațiilor de baie. Dacă ești în căutare de obiecte sanitare pentru baie, consultă oferta GQS, unde găsești o gamă variată de modele.

Ce tipuri de obiecte sanitare găsești la GQS?

Printre cele mai căutate tipuri de obiecte sanitare baie de la GQS sunt vas WC, chiuvetă, cadă, duș, bideu, capac WC, pisoare. Oferta este foarte variată, astfel încât ai posibilitatea de a-ți amenaja baia complet, până la cele mai mici detalii. Pe lângă obiectele sanitare de calitate de la producători precum Grohe, Kludi, ROCA, Duravit, Geberit sau Ideal Standard, la noi găsești diferite accesorii pentru instalarea acestora într-un mod eficient și profesionist. Pe GQS ai la dispoziție modele diverse, de la clasice la moderne și de lux, în funcție de nevoile și gusturile tale.

Ce trebuie să iau în considerare atunci când cumpăr obiecte sanitare de baie?

Când vrei să achiziționezi obiecte sanitare pentru baie sunt câteva aspecte și recomandări de care este bine să ții cont:

 • Dimeniunea și spațiul disponibil. Asigură-te că obiectele sanitare dorite se încadrează în spațiul pe care îl ai în baie și le poți utiliza eficient.
 • Calitatea materialelor. Materialele de calitate vor rezista uzurii zilnice. Pe GQS găsești obiecte sanitare calitative și cu o durată mare de garanție.
 • Nevoile pe care le ai. Obiectele sanitare pe care le alegi trebuie să răspundă nevoilor tale.
 • Stilul și design-ul în funcție de gusturile tale privind amenajarea spațiului.

Alege obiecte sanitare de baie care se potrivesc cu stilul și design-ul general al încăperii, astfel încât să se creeze o estetică placută și să se îmbine armonios cu celelalte elemente. La GQS vei găsi produse de calitate, la prețuri competitive, ce se încadrează în ultimele trenduri sau în stilul clasic.