cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Cabine cu usi batante

Dusurile scurte ne ajuta sa economisim timp si apa (deci si bani), asa ca puteti include o cabina de dus intre optiunile de amenajare baie. O solutie perfecta pentru cei responsabili, care au grija de mediu si sunt atenti la consumul de apa. Cand spui cabine de dus, te gandesti la mai mult spatiu si la o atmosfera mai putin incarcata in baie, precum si la un aspect mai compact si mai relaxat aduci cand o pui laolalta cu celelalte obiecte sanitare.

Cabinele de dus sunt mai usor de instalat spre deosebire de o cada, sunt usor de curatat si intretinut si asigura un acces mai facil – intri si iesi cu usurinta, fara sa fii nevoit sa faci miscari complicate sau inconfortabile.

Ele pot oferi si un plus de eleganta, iar la acest capitol te poti orienta dupa cabine de dus cu usi batante si baterii de dus premium. Usile batante sunt durabile si elegante in egala masura ca si cele glisante. E drept ca trebuie sa ai putin mai mult spatiu in baie daca usile se deschid in exterior.

Desi usile glisante sunt mai eficiente in a proteja exteriorul cabinei de stropii de apa, exista si cabine de dus cu usi batante fabricate in asa fel incat apa sa alunece pe usi in jos si sa se scurga in cadita de dus, nu pe podea, evitand astfel pericolul ca tu sa aluneci.