cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Baterii cada freestanding

Ce sunt bateriile pentru cadă freestanding și care sunt caracteristicile lor principale?

Bateriile pentru cadă freestanding sunt alegerea ideală pentru băile moderne și spațioase. Acestea sunt obiecte sanitare premium ce se montează individual, în partea exterioară a căzii. Principalele caracteristici pe care le are o baterie freestanding sunt eleganța și funcțiile moderne și eficiente, care pot transforma baia într-un SPA personal.

Cu ce funcții moderne poate fi dotată o baterie cadă freestanding?

O baterie pentru cadă freestanding poate fi dotată cu termostat sau cu funcții diferite de curgere. Funcția termostat îți permite să-ți setezi temperatura apei la nivelul la care te simți cel mai confortabil, reducând în mod considerabil și consumul de apă. În același timp, cu funcția termostatică scapi de fluctuația de temperatură a apei, care este extrem de neplăcută mai ales atunci când faci duș și ești în grabă.

Cum alegi bateria potrivită în funcție de tipul de comandă?

Cea mai des întâlnită baterie freestanding în băile moderne este cea cu monocomandă. Această baterie este prevăzută cu un singur robinet, care se poate roti fie spre stânga, fie spre dreapta, în funcție de apa de care ai nevoie, caldă sau rece. Cu un design simplu și ușor de manevrat, poate fi o alegere potrivită și confortabilă. O baterie freestanding cu dublă comandă este un model mai clasic, potrivit pentru o baie cu un design retro sau poate deveni o piesă unicat, cu personalitate în baia ta. Aceasta funcționează cu doi robineți separați, unul pentru apă caldă, iar celălalt pentru apă rece. Ambele modele de baterii sunt eficiente și practice, astfel încât poți alege în funcție de design-ul băii și al celorlalte obiecte sanitare, dar și în funcție de gustul și stilul tău. Pe GQS găsești o gamă variată de baterii cu monocomandă sau cu dublă comandă de la producători renumiți, la prețuri competitive.