cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Plinte si accesorii

Plinte parchet de cea mai buna calitate 

 

Ai ales deja parchetul si acum ai nevoie de plinte si accesorii? Ai ajuns la locul potrivit. Acorda atentie sporita acestor accesorii, deoarece vor face diferenta in modul in care se monteaza parchetul si in felul in care va rezista. 

 

In magazinul nostru online vei gasi o gama variata de plinte parchet, pentru orice tip de pardoseala, inclusiv pentru parchet din vinil sau parchet SPC. 

 

O plinta pentru parchet este elementul folosit pentru imbinarea dintre perete si parchet. De asemenea, se mai utilizeaza si pentru a ascunde diverse cabluri din locuinta, atat in scop estetic, cat si practic. Plintele se pot monta oricand: cand schimbi parchetul, cand renovezi sau cand vrei sa faci o schimbare mica, dar cu efect vizual foarte mare. 

 

De ce este important sa alegi plinte parchet? 

 

Folosirea plintelor nu ar trebui sa fie optionala, deoarece sunt foarte folositoare. Astfel, acestea au urmatoarele roluri: 

 

  • impedica acumularea murdariei si a prafului in rosturile de dilatare 

  • contribuie la rezistenta in timp a pardoselii 

  • protejeaza partea inferioara a peretelui, in special de umezeala si deteriorari mecanice. 

 

Plintele se monteaza foarte usor si poti alege unul dintre urmatoarele moduri: 

  • cu adezivi speciali, pe care ii poti achizitiona tot din magazinul nostru online

  • cu holsuruburi 

  • cu sisteme de tip click. 

Alege plinte parchet la preturi avantajoase 

In magazinul nostru online vei gasi atat plinte parchet, cat si alte accesorii atat de necesare pentru montarea pardoselii dorite: folii, accesorii pentru parchet laminat, adezivi parchet, solutii de curatare, accesorii parchet triplustratificat si multe altele. Toate acestea au preturi avantajoase si vor fi livrate in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp de la plasarea comenzii. Daca ai nelamuriri, nu ezita sa ne contactezi! Te ajutam sa alegi cel mai bun model de plinta parchet si alte accesorii de care ai nevoie!