cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Lavoare

Pisoare

Pisoare

Cum aleg pisoar?

Unul dintre cele mai inedite obiecte sanitare ale unei bai practice este reprezentat de bine-cunoscutul pisoar. Pisoarul este un vas montat pe zid realizat din ceramica, inox sau alt material care serveste necesitatilor barbatesti.

In ziua de azi, pisoarul isi poate avea locul chiar si intr-o baie privata si asta pentru ca acum exista pisoare la cele mai bune preturi, de diferite forme, dimensiuni, materiale si culori.

Trebuie sa recunosti faptul ca pisoarul nu este un element fara de care nu poti trai, insa intr-o lume care este mereu pe fuga, cu siguranta te va ajuta sa salvezi putin din timp, si sa te bucuri de mai mult confort. Pisoarele cu un consum redus de apa sunt o alta varianta daca esti o persoana careia ii place sa economiseasca.

Intr-o baie eleganta, un pisoar poate fi din ceramica, cu opțiunea de a avea și capac. Cele mai des intalnite sunt acele pisoare din ceramica de forma ovala sau cu linii drepte care se potrivesc oricarui tip de baie.

Daca te intereseaza astfel de obiecte sanitare pentru baia ta trebuie sa stii ca aici vei gasi o gama variata de pisoare la cele mai bune preturi, care vor aduce cu siguranta un plus de confort si aspect baii tale.

Gama noastra este atent construita pentru a-ti putea oferi obiecte sanitare ale celor mai bune branduri de pe piata, asa ca nu ezita sa alegi unul dintre produsele pe care le comercializam.

Ce este un pisoar și cum funcționează?

Un pisoar este un obiect sanitar de tipul unui vas de WC, dar destinat exclusiv persoanelor de sex masculin, fie ei adulți sau copii. Pisoarele au o mulțime de avantaje, atât în baia proprie, pe care o utilizează întreaga familie, cât și în băile publice. Cel mai frecvent vei întâlni pisoare în băile publice, deoarece acestea ocupă mult mai puțin spațiu decât WC-urile clasice. Acasă, un pisoar oferă o utilizare rapidă și confortabilă, fără să fie nevoie să ridici capacul vasului de WC sau să te așezi. Mai mult, un astfel de obiect sanitar poate fi de folos inclusiv persoanelor vârstnice, cu anumite probleme de sănătate.

Ce tipuri de pisoare sunt disponibile pe GQS?

Pe GQS găsești o gamă variată de modele de pisoare, de la cele clasice, la cele moderne, de la branduri precum Grohe, Duravit sau Roca. Pisoare cu formă rotunjită, dreptunghiulară, rotundă sau pisoar cu capac. Mai mult, găsești aceste obiecte sanitare în diverse mărimi, pentru a se potrivi perfect zonei în care dorești să le montezi. Pisoarele sunt realizate din materiale precum ceramică, duroplast, inox sau policarbonat și se găsesc în diferite culori precum alb, crom, crom mat sau bej. Modelele disponibile sunt atent selectate astfel încât să putem satisface și cele mai exigente gusturi.

La ce înălțime se montează un pisoar?

Înălțimea standard pentru montarea unui pisoar este de aproximativ 71 - 80 de centimetri de la podea până la partea superioară a pisoarului. Cu toate acestea, în funcție de tipul de pisoar și de preferințele utilizatorului, înălțimea poate varia ușor. Pisoarele sunt destinate atât adulților cât și copiilor și se montează în funcție de înălțimea persoanei care va folosi acest obiect sanitar. Înălțimea poate varia de la 41- 50 cm la 101-110 cm.