cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Baterii de Bideu

Bideul este un obiect sanitar destinat curatarii zonelelor intime cu un jet de apa puternic dupa folosirea toaletei si se numara printre acele obiecte sanitare care au revolutionat igiena personala. El reduce riscul aparitiei unor boli in zona intima si este foarte usor de folosit si de instalat, nu are nevoie decat sa fie racordat la o sursa de apa. El se poate instala singur sau poate fi atasat toaletei.  

Ai la dispozitie mai multe tipuri de bideuri daca te decizi sa incluzi unul pe lista de amenajare baie, unde mai trebuie sa adaugi si baterii pentru bideu. Exista bideul lipit de perete si cu montaj pe podea, care nu are tevile la vedere; bideul suspendat, fixat in perete, care ocupa mai putin loc si este ideal pentru baile mici, oferind si un aspect modern – el poate fi folosit la pachet cu o toaleta suspendata, pentru un plus de efect; si bideul montat pe podea, care nu este asezat aproape de perete, asa ca tevile pot ramane vizibile in absenta unui montaj mai elaborat. Exista bideuri ovale si bideuri rotunde, bideuri clasice si bideuri electrice.

Totodata, gasesti mai multe tipuri de baterii de bideu - cu monocomanda (care au un singur maner, ceea ce face mai simpla reglarea temperaturii) sau cu dublacomanda (reglarea temperaturii este mai dificila pentru ca are doi robineti), baterii de bideu inalte sau unele prevazute cu dus igienic, baterii de bideu auriu mat sau cupru mat, pentru un aspect vintage s.a.m.d. Asa nu ezitati sa intrati la sectiunea baterii baie cand incepeti cumparaturile, aveti de unde alege.

Cum alegi o baterie bideu?

Dacă ești în căutarea unei baterii pentru bideu, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante. În primul rând, trebuie să te asiguri că alegi o baterie potrivită pentru dimensiunea și forma bideului tău. Pe GQS găsești peste 300 de modele diferite din care poți alege varianta potrivită. Alege modelul preferat în funcție de design-ul băii tale: modern, clasic sau retro. De asemenea, poți opta pentru modele confecționate din diverse materiale rezistente la coroziune, ușor de curățat și întreținut. În funcție de dorințele legate de cromatică, la noi noi găsești baterii bideu din oțel inoxidabil, cele mai frecvent folosite nuanțe fiind negru, antracit, auriu sau gri.

Care sunt caracteristicile importante ale unei baterii de bideu?

Caracteristicile importante ale unei baterii de bideu sunt durabilitatea și rezistența la coroziune, design-ul ergonomic pentru o manevrare ușoară și confortabilă, precum și funcționalitățile suplimentare, cum ar fi pipa pivotantă pentru a controla fluxul de apă. De asemenea, bateria trebuie să fie compatibilă cu tipul de bideu ales și să aibă un sistem anti-calcar eficient pentru a preveni blocarea apei și deteriorarea prematură.

Din ce material trebuie să fie bateria de bideu?

Este important ca materialul bateriei de bideu să fie rezistent la coroziune și să nu se deterioreze în timp, având în vedere că aceasta este expusă la apă și uzură constantă. În cele mai multe cazuri, alegerea materialului depinde de preferințele estetice și de bugetul alocat. Cele mai comune materiale sunt alama și oțelul inoxidabil de înaltă rezistență, ușor de curățat și întreținut. La GQS poți fi sigur de calitate, deoarece beneficiezi de garanții extinse la toate produsele comercializate.