cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Cabine cu usi glisante

Daca sunteti in etapa amenajare baie, este important sa va asigurati ca aveti obiecte sanitare utile, nu doar de calitate, de la mobilier, pana la baterii dus si robineti. Iar daca aveti o baie mai mica sau pur si simplu una pe care vreti s-o mai eliberati, puteti opta pentru montarea unei cabine de dus.

O cabina de dus ocupa mai putin spatiu decat o cada, este mai usor de curatat si impune un consum de apa mai redus. Totodata, daca folositi cabine de dus, puteti fi sigur ca apa nu se va imprastia peste tot in baie, spatiul din jur fiind protejat.

Iar asta gratile usilor cu care este prevazuta cabina. In functie de modul in care se deschid usile, exista cabine de dus cu usi glisante sau culisante si cabine de dus cu usi batante. Cabine cu usi care se deschid in exterior sau in interior.

Usile batante au o durata mare de viata sunt elgante, insa ele au nevoie de mai mult spatiu pentru a fi deschise, asa ca nu sunt potrivite decat in bai mai spatioase.

Pentru o baie ingusta, este mai bine sa alegeti cabine de dus cu usi glisante. Usile glisante economisesc spatiu si nu incomodeaza la deschidere si, totodata, asigura protectie. Ele permit ca apa sa se scurga in cadita si, astfel, sa nu ude exteriorul. Cabinele cu usa care culiseaza spre interior asigura un spatiu de acces mai mare.