cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Cazi cu hidromasaj

Care sunt caracteristicile principale ale unei căzi hidromasaj?

Cada cu funcție de hidromasaj este o cadă care le permite utilizatorilor să facă băi speciale, prin care să își relaxeze corpul. Căzile din această categorie au nevoie de alimentare cu apă și electricitate, pentru a funcționa la capacitate maximă. Ele sunt ușor de integrat, din punct de vedere stilistic și au durată de viață îndelungată.

Ce sisteme de hidromasaj sunt cele mai eficiente și confortabile pentru o cadă cu hidromasaj?

Cele mai eficiente sisteme de hidromasaj sunt cele care dispun de un număr multiplu de duze de hidromasaj. Poți opta pentru sisteme cu până la 12 duze de hidromasaj, care pot fi reglate și orientate în așa fel încât să maseze zonele dorite ale corpului și să ofere o relaxare totală. Este important să pui preț și pe controlul facil al sistemului de hidromasaj, iar în acest sens comanda digitală te va ajuta să fructifici la maximum potențialul sistemului integrat în vana cu hidromasaj.

Cum aleg cada cu hidromasaj?

Este recomandat să alegi cada cu hidromasaj în funcție de dimensiuni, material, funcții și formă. Cumpără de la GQS cadă hidromasaj, pentru că acesta este locul în care găsești căzi cu lungime de la 111 până la 220 cm și lățime care variază de 61 până la 220 cm. Ai la dispoziție modele de căzi produse din acril, material deosebit de rezistent. Acesta permite un montaj rapid și facil, precum și o întreținere simplă. Funcțiile căzilor din oferta noastră sunt multiple, grație numărului de duze de hidromasaj și aeromasaj, care poate ajunge până la 24. Acestea pot fi reglate, în funcție de preferințele tale. Comandă baie cu hidromasaj dreptunghiulară, semirotundă, rotundă, ovală sau poligonală de la GQS și beneficiezi de retur gratuit timp de 14 zile!