cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Pisoare, separatoare

Pentru baile publice, pisoarul este unul dintre obiectele sanitare ce face diferenta in ceea ce priveste igiena si consumul de apa. Astfel, indiferent daca este vorba despre o institutie publica, o unitate de alimentatie, o unitate de cazare si asa mai departe, cel mai simplu mod pentru a economisi spatiu si resurse este amplasarea pisoarelor in baile pentru barbati. 

 

Datorita faptului ca utilizatorii nu vin in contact cu obiectul sanitar, igiena nu va avea de suferit, iar obiectele sanitare nu se vor mai degrada atat de repede (spre deosebire de un vas de toaleta). De asemenea, vei putea economisi cantitati impresionante de apa, datorita modului unic de curatare a pisoarului. 

 

German Quality iti ofera o gama larga de pisoare, atat din ceramica, cat si din inox. Poti opta pentru pisoare cu forma rotunda, rotunjita sau dreptunghiulara. De asemenea, poti alege pisoare cu alimentare superioara sau cu alimentare ascunsa. 

 

Pentru ca intimitatea este un lucru primordial in baile publice, mai ales cand vorbim despre mai multe pisoare, alege cu incredere si separatoare realizate din cele mai bune materiale. Asigura-te ca separatoarele se potrivesc design-ului baii, deoarece fiecare detaliu conteaza. Ca materiale, iti oferim separatoare din sticla, ceramica sau plastic. Bineinteles, nu uita de accesoriile si de componentele pentru scurgeri, astfel incat sa poti monta pisoarele in siguranta, cat mai usor posibil.  

 

Te invitam sa descoperi ofertele noastre si sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine baii tale. In plus, orice intrebare ai avea, te rugam sa ne contactezi cat mai curand, iar consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile necesare!