cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Sifoane de pardoseala

Ce este sifonul de pardoseală?

Sifonul de pardoseală pentru baie este un dispozitiv care poate fi integrat în instalațiile de canalizare. El are multiple roluri, fiind responsabil cu evacuarea apei colectate din băi precum și cu prevenirea pătrunderii în baie a mirosurilor neplăcute, provenite din sistemul de canalizare. Un sifon de pardoseală baie are în componență elemente din materiale plastice și metalice, precum ABS, polipropilenă sau inox, ceea ce îi conferă rezistență pe termen lung.

De ce ai nevoie de sifon pardoseală?

Ai nevoie de un sifon pardoseală pentru baia ta, deoarece acesta ajută la evitarea situațiilor în care sistemul de canalizare este blocat. Astfel, apa acumulată în baie este ușor de drenat și de colectat rapid, chiar și în cantități mari. Sifonul protejează podeaua băii împotriva deteriorărilor care ar putea fi provocate de acumulările de apă. Totodată, el contribuie la menținerea băii în cele mai bune condiții de igienă și curățenie. Alege un sifon de pardoseală pentru baie de la GQS, pentru o baie fără acumulări de apă și fără mirosuri neplăcute!

Cum se montează sifonul de pardoseală?

Instalarea sifonului este recomandat să fie efectuată înainte de turnarea pardoselei. Trebuie ca piesa superioară să fie amplasată într-o zonă aflată în pantă, pentru ca apa să poată fi colectată cu succes. Sifonul trebuie conectat la rețeaua de canalizare, iar în ultima parte a procesului de montaj el se plachează cu gresie. GQS îți oferă, pe lângă produse de calitate garantată, și posibilitatea să beneficiezi de serviciile de montaj oferite de către o echipă de experți. Dacă alegi să cumperi produse din gama noastră, contactează-le pentru mai multe detalii despre serviciile de instalare pe care ți le putem oferi în București și Ilfov.