cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Baterii de dus

Cum alegi bateria de duș potrivită?

Alege o baterie de duș în armonie cu restul obiectelor sanitare, atât din punct de vedere al design-ului, cât și în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. O baterie de duș de calitate transformă dușul într-o experiență plăcută și relaxantă. Dacă îți dorești ca apa să nu aibă fluctuații de temperatură în timpul utilizării, poți opta pentru o baterie de duș cu termostat. Mai mult, alegerea bateriei de duș potrivite poate avea legătură și cu tipul de montaj, pe perete sau încastrat, dar și în funcție de tipul de comandă, baterie duș monocomandă sau baterii duș cu dublă comandă.

Care sunt tipurile de montaj și funcționalitățile bateriilor de duș?

Bateriile de duș se pot monta în patru moduri:

  • Freestanding: acest model de baterie este ales de obicei în băile moderne, cu cadă tip insulă. Această baterie se montează în exteriorul căzii și creează o atmosferă elegantă.
  • Pe perete: acest tip de montaj este cel mai utilizat în băile clasice, de obicei de dimensiuni mai mici sau medii.
  • Pe cadă: dacă optezi pentru o cadă încastrată, bateria cu montaj pe cadă este alegerea ideală.
  • Încastrat: acest tip se folosește pentru un design minimalist și pentru senzația de spațiu mai mare.

Ce tipuri de baterii de duș sunt disponibile la GQS?

GQS oferă o gamă variată de modele de baterii de duș, de la furnizori precum Grohe, Kludi, Bruma, cu utilizare confortabilă, confecționate din materiale de calitate și rezistente în timp, plus garanții extinse pentru mai multă încredere în luarea celei mai bune decizii. La noi găsești baterii duș sau cadă individuale sau la set, în funcție de nevoile tale. Un set de duș este compus de obicei din suport de perete, cap de duș cu diferite forme și furtun metalic. Mai găsești și baterii duș cu pipă pivotantă, pentru mai multă flexibilitate, dar și fixă, cu diverse funcții, precum termostat ori smart control.