cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Saune

Baia este locul unde va energizati dimineata si va relaxati seara, dupa o zi obositoare. Asa ca merita sa investiti in obiecte sanitare de calitate, care sa va asigure tot confortul de care aveti nevoie.

Iar daca doriti o experienta cu adevarat relaxanta, demna de un SPA de lux, va recomandam sauna pentru acasa. Din cand in cand, organismul are nevoie de detoxifiere, de relaxare, de revigorare. Iar o sauna poate face toate aceste lucruri. Iar daca beneficiile unei saune se imbina cu relaxarea si confortul propriei bai, succesul este garantat.

Puteti sa optati pentru cabine de dus cu sauna, pentru o sauna uscata sau o sauna umeda. Totul depinde de bugetul dumneavoastra si bineinteles de nevoile voastre. In aceasta categorie veti gasi diferite preturi saune, iar acestea depind de tipul de sauna (daca este o sauna normala sau o cabina de dus care are integrata aceasta functie) si de tehnologiile de care dispun acestea.

Unele cabine de dus cu sauna din aceasta categorie au incorporate si functia de aromaterapie, astfel incat o sa va bucurati de beneficiile saunei si de relaxarea si revigoarea aduse de aromaterapie.

Daca veti opta pentru un dintre aceste saune noi, o sa puteti sa va bucurati impreuna cu toata familia de o experienta relaxanta, pentru ca in functie de dimensiunea saunei, pot incapea chiar si 4-5 persoane in acelasi timp. In acest fel, veti petrece timp de calitate impreuna, fara a mai fi nevoie sa va deplasati la un SPA.