cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Capace WC cu functie de bideu

Ce este un bideu și cum funcționează?

Un bideu este un obiect sanitar, separat de vasul de WC, conceput pentru igienizarea zonei intime după utilizarea toaletei. Este o alternativă mai igienică și mai eficientă față de simpla utilizare a hârtiei igienice. Bideul este prevăzut cu un rezervor mic de apă care este atașat la perete, la aceeași înălțime cu toaleta. De obicei, bideul are o duză fixă sau mobilă care proiectează apă caldă în zona intimă pentru a o curăța. Duza este conectată la un robinet care controlează presiunea și temperatura apei.

Ce tipuri de bideuri sunt disponibile pe GQS

Pe GQS sunt disponibile bideuri suspendate și bideuri pe pardoseală, cu design modern, retro sau clasic. În funcție de spațiul de care dispui în baie și de design-ul ales, la noi găsești diferite modele cu dimensiuni și forme diferite, precum rotunjite, în linii drepte sau dreptunghiulare. Alege forma bideului la fel ca cea a WC-ului pentru a crea o armonie între cele două obiecte sanitare. Dacă ești în căutarea unui bideu pentru baie, la GQS îți garantăm calitatea materialelor folosite de producători, precum ceramică, metal și polipropilenă.

Care sunt avantajele oferite de bideu?

Avantajul principal oferit de utilizarea unui bideu este acela că oferă o igienă intimă corespunzătoare de care orice persoană ar trebui să aibă parte. Igienizarea corectă zilnică împiedică dezvoltarea bacteriilor sau formarea iritațiilor nedorite. În plus, utilizarea bideului poate ajuta la economisirea banilor pe termen lung prin reducerea costurilor cu hârtia igienică. Multe modele de bideu sunt proiectate cu scaune încălzite și funcții de masaj pentru a oferi o experiență de curățare confortabilă și relaxantă. Un alt avantaj ar fi utilizarea simplă a acestui obiect sanitar, fără a depune prea mult efort. Este o inovație modernă și în același timp, atât de necesară, încât nu ar trebui să lipsească din baia ta.