cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

oglinzi de baie

Oglinzi de baie

Ce modele de oglinzi baie găsesc la GQS?

La GQS îți punem la dispoziție oglinzi baie simple, cu design clasic sau modern. Poți alege dintr-o gamă variată de oglinzi cu lumină, oglinzi cosmetice sau accesorii oglinzi pentru baie. Am inclus diverse modele de la branduri renumite, de diferite forme, culori și materiale. Alege modelul favorit în funcție de dimensiuni, caracteristici sau tehnologie. Fie că preferi oglinzi de baie cu ramă, lumină aplicată sau lumină integrată, în magazinul nostru îți poți selecta modelul preferat în funcție de dorințele tale.

Cum să aleg o oglindă pentru baie care să se potrivească cu dimensiunile și stilul băii mele?

Vrei să te asiguri că alegi cea mai potrivită oglindă pentru baie? Dacă știi deja unde vei instala oglinda și ai la îndemână dimensiunile băii, folosește filtrele din site și alege modelul potrivit în funcție de formă și caracteristici. Pentru un design modern și deosebit, alege oglinzi de baie cu lumină integrată, ambientală sau cu iluminare LED. În magazinul GQS găsești atât oglinzi baie cu formă rotunjită sau dreptunghiulară, ideale pentru stilul minimalist, cât și cu formă pătrată sau rotundă, ideale pentru băile decorate în stil clasic.

Există opțiuni suplimentare pe care să le iau în considerare la achiziționarea unei oglinzi pentru baie?

Dacă vrei să alegi cea mai potrivită oglindă de baie, înainte de orice achiziție trebuie să ții cont de câteva aspecte. Pe lângă formă, dimensiune și design, funcțiile unei oglinzi sunt la fel de importante. Vrei să te bucuri de confort maxim? Optează pentru oglinzi baie cu funcție de dezaburire și cu flux luminos reglabil. Aceste modele previn formarea condensului, au un control tactil ce permit schimbarea luminii pentru a crea un ambient plăcut. Există și modele cu senzor de mișcare și ceas integrat sau care permit schimbarea culorii luminii, pentru a alege între alb cald, alb neutru sau alb rece.