cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Paravane cada

Ce este un paravan cadă?

Un paravan cadă reprezintă o variantă prin care orice cadă se poate transforma într-o cabină de duș. Paravanul reprezintă o structură care poate avea diverse forme și care se montează prin prinderea în perete și lipirea de rama căzii, de regulă cu soluție pe bază de silicon.

Care sunt beneficiile utilizării unui paravan pentru cadă?

Un beneficiu major pe care îl oferă paravanele pentru cadă este cel al protejării spațiului din jurul căzii împotriva stropirii cu apă. Atunci când vrei să folosești cada pe post de cabină de duș, paravanul împiedică împrăștierea stropilor de apă. El oferă și beneficii de ordin stilistic, îmbogățind aspectul general al băii. Unele modele de paravane dispun și de accesorii precum rafturi, mânere sau bare pentru agățarea prosopului. Descoperă paravanul potrivit pentru cada ta de baie și comandă-l online chiar acum, de la GQS!

Ce tipuri de paravane pentru cadă sunt disponibile la GQS?

Pe site-ul nostru poți să găsești multiple variante de paravan glisant cadă baie, care se diferențiază în funcție de forma lor, materialul din care sunt produse, precum și dimensiunile pe care le au. Îți punem la dispoziție modele de paravan cadă cu formă rotunjită sau dreptunghiulară, care pot fi produse din sticlă securizată sau acril.

Cum se curăță și se întreține paravanul de cadă?

Un avantaj deosebit pe care îl oferă o cadă baie cu paravan sticlă constă în întreținerea ușoară a componentei. Un paraval pentru cadă se curăță cu o hârtie absorbantă sau lavetă specială, după fiecare duș. Această măsură are ca scop prevenirea depunerilor de calcar. Pentru ca paravanul să își păstreze aspectul impecabil pe termen cât mai lung, aerisește foarte bine baia după fiecare utilizare a căzii.