cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Vase WC, racorduri

Vase WC, racorduri

Alegerea vasului de WC potrivit poate fi destul de dificila daca nu stii exact ce iti doresti.

La German Quality, iti punem la dispozitie zeci de modele de vase WC (simple sau cu functie de bideu) si racorduri de calitate, astfel incat montajul sa fie rapid si eficient.

In aceasta categorie vei descoperi atat vase WC cu montaj pe podea, cat si suspendate, cu sau fara rama, cu rezervor incastrat sau la vedere. Aceste obiecte sanitare trebuie alese in functie de aspect si de confortul pe care ti-l ofera. Nu achizitiona un vas de toaleta fara sa ii afli caracteristicile sau fara sa te gandesti daca iti va placea si peste cinci ani de exemplu. Unele persoane prefera vasele de WC cu forma rotunda, clasica, iar altele se orienteaza spre cele moderne, care au un design dreptunghiular.

Daca iti doresti un vas WC usor de curatat, igienic si cu un design deosebit, iti recomandam sa iti indrepti atentia spre modelele fara rama. Acestea nu dispun de marginea interioara unde se acumuleaza de obicei bacterii si depuneri de calcar, loc care este mai delicat cand vine vorba despre o curatare temeinica.

Dispui de o baie mica si iti doresti un bideu? Nu trebuie sa sacrifici spatiu suplimentar! Alege un vas de toaleta ce are incorporata functia de bideu. Poti opta pentru un vas simplu sau pentru unul automatizat, actionat cu ajutorul unei telecomenzi, care imbina mai multe tehnologii de ultima generatie.

Te invitam sa parcurgi ofertele noastre si sa alegi produsele care ti se potrivesc cel mai bine. Orice intrebare ai avea, te invitam sa ne contactezi cat mai curand, iar consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile necesare!