cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Baterii Chiuveta Bucatarie

Bateriile pentru chiuveta de bucatarie au atat rol functional cat si estetic, datorita faptului ca bucataria e una din zonele cele mai vizibile si utilizate din intreaga casa.

O baterie de bucatarie, pe langa designul placut poate fi si un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba de spalatul vaselor si nu numai.

 

Bateriile din ziua de azi, se fabrica intr-o multitudine de culori de finisaj, de la clasicul crom la mai modernele alb, negru, auriu sau bronz.

 

Un produs special este bateria cu dus extractibil, care permite o flexibilitate sporita a capului de stropire si mutarea jetului de apa astfel incat sa acopere zone mai mari de spalare.

 

Exista deasemenea baterii cu senzor integrat, fie el senzor infrarosu sau cu simpla atingere, care gestioneaza pornirea automata a apei la simpla prezenta a mainilor in dreptul pipei.

Acestea se dovedesc deosebit de utile atunci cand ai mainile murdare si nu vrei sa murdaresti levierul de comanda pentru pornirea apei.

 

O clasa aparte de baterii sunt cele speciale, care au fie functie de filtrare a apei, fie de racire, carbonatare sau incalzire la temperaturi ridicate.

 

Bateriile cu filtrare au doua cai separate, prin una curgand apa de la retea, iar prin alta apa purificata.

Practic, acestea pot functiona ca niste veritabile filtre de apa, reducand majoritatea impuritatilor, reziduurilor de tip nitrati, bacteriilor si ameliorand gustul apei prin tratarea cu carbon activ.

 

Se realizeaza astfel atat o economie de bani si un comfort sporit prin renuntarea cumpararii de apa plata din magazin.

 

Filtrele se schimba periodic intr-un mod extrem de simplu.