cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Cazi si sisteme Hidromasaj

Hidromasajul reprezinta rasfatul suprem pe care il poti obtine in propria baie si de care te poti bucura ori de cate ori doresti, cu ajutorul unei cazi speciale. 

 

German Quality iti pune la dispozitie atat cazi cu hidromasaj, pe care le poti monta simplu in baia ta si sunt gata de folosit, cat si sisteme de hidromasaj ce pot fi montate pe cada pe care deja o ai (doar daca materialul este compatibil). 

 

Hidromasajul este benefic atat pentru relaxarea corpului si a mintii, dar si pentru sanatate. Astfel, dupa o saptamana sau o zi grea de lucru, poti utiliza un astfel de sistem pentru a-ti relaxa musculatura si pentru a stimula circulatia sangelui. Efectele hidromasajului se vad si la nivelul pielii, care poate arata mai ,,odihnita” si mai hidratata dupa cateva minute petrecute in cada. 

 

Unii medici sustin ca hidromasajul folosit in mod constant poate stimula metabolismul (de aceea este indicat daca doresti sa scazi in greutate) si te poate scapa de migrenele cauzate de stres sau de expunerea prelungita la ecrane (computer, telefon) prin efectul de vasodilatatie. 

 

Indiferent daca optezi pentru o cada cu hidromasaj inclus sau un sistem separat, pe care sa il montezi in cada pe care o ai deja, trebuie sa stii ca ai ales cea mai buna modalitate de a te relaxa si de a scapa de anumite afectiuni ce provin din stres si sedentarism. 

 

Te invitam sa descoperi ofertele noastre si sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine baii tale. Pentru orice intrebare, te rugam sa ne contactezi cat mai curand, iar consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile necesare!