Am vrea sa va intrebam ce inseamna pentru voi un produs calitativ. Nu vrem sa stim definitia calitatii, ci criteriile dupa care clasificati voi produsele in calitative si necalitative. Este foarte important sa stiti care sunt acestea, pentru a lua cea mai buna decizie de cumparare pentru voi si astfel sa faceti chiar economie, daca este posibil. Daca veti cumpara un produs doar pentru ca este la oferta, este posibil sa nu vi se potriveasca in totalitate sau sa nu reziste atat cat ar trebui. Nu este obligatoriu ca toate produsele aflate in oferta sa nu fie bune, insa de mai multe ori, se intampla acest lucru. O reducere foarte mare, chiar si de peste 70% poate indica un defect al produsului. 

 

Asa ca daca vreti sa alegeti produse de calitate si sa faceti si economie in acelasi timp, cel mai bine ar fi sa achizitionati produse ale unor fabricanti de incredere pentru a avea garantia calitatii. Iar cand vine vorba despre amenajari interioare si de materiale de constructie pentru casa voastra, ar trebui sa alegeti doar ce este mai bun. Nu trebuie sa faceti schimbari in casa in fiecare an sau la doi-trei ani. Nu este in regula nici din punct de vedere al bugetului vostru si nici din punct de vedere al mediului inconjurator, pentru ca mobila, electronicele si electrocasnicele se recicleaza foarte greu. Cel mai sigur este sa alegeti produse rezistente, produse calitative, care sa dureze chiar si zeci de ani si carora le puteti aduce imbuntatari pe parcurs, daca vreti neaparat.

 

Sa discutam putin despre baie, pentru ca este una dintre camerele unde oamenii au tendinta sa cumperele cele mai ieftine produse, respectiv obiecte sanitare. Probabil ati vazut si voi ca in unele blocuri, inca sunt cazi vechi de cand s-a construit blocul sau lavoare care au mai bine de douazeci de ani si care sunt in stare foarte buna. Acelea vor mai rezista inca mult timp si singurul motiv pentru care ar putea fi schimbate, ar fi strict din punct de vedere al dorintei proprietarului. In schimb, functional si estetic, arata foarte bine. 

 

Acesta ar trebui sa fie si scopul vostru: sa alegeti obiecte sanitare care sa se pastreze zeci de ani. Si ca sa va dam cateva exemple, in continuare o sa va aratam trei lavoare cu garantii impresionante, de 25 de ani,  care o sa va placa in mod cert. 

 

Daca va doriti un lavoar mic, cu montaj pe blat, atunci veti avea nevoie de Ideal Standard Strada Lavoar fara preaplin, 41x34 cm. Acesta are un aspect modern, este alb si este realizat din ceramica de cea mai buna calitate. 

 

 

Sunteti in cautarea unui lavoar care sa poata fi mascat de mobila? Atunci alegeti Ideal Standard Tempo Lavoar 61x45 cm. Este un lavoar care o sa va ofere un aspect modern si de asemenea o sa va ajute sa aveti un design minimalist al baii. 

 

 

Si daca sunteti indecisi in legatura cu montarea lavoarului, dar totusi vreti sa achizitionati unul, va recomandam Ideal Standard Strada Lavoar 60x42 cm. Acesta poate fi montat atat pe mobiler, pe blat, dar si pe perete. 

 

 

Dupa cum puteti vedea, acestea au fost doar trei exemple de lavoare cu garantie de 25 de ani, pe care le puteti comanda. Am vrea sa stim care este preferatul vostru si de ce!