cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Cum se face

  1. vineri, 19 ianuarie 2024 10:48:03 Europe/Bucharest

    In viata de zi cu zi petrecuta in locuinta proprie, putine lucruri pot rivaliza cu disconfortul creat de un vas de toaleta infundat. Fie ca esti gazda unei petreceri memorabile sau pur si simplu te bucuri de confortul propriei case, blocajele neprevazute pot sa apara in cele mai nepotrivite momente. Cu totii am trecut prin aceasta experienta frustranta, iar solutionarea acestei probleme devine adesea o prioritate de top.

    Read More
  2. vineri, 22 decembrie 2023 12:26:12 Europe/Bucharest

    In era tehnologiei moderne, inovatiile nu se opresc niciodata din a ne surprinde, iar asta se aplica si in cazul obiectelor pentru baie, in special cel al bateriilor de dus. Un element esential care contribuie la confortul si eficienta energetica in acest context este termostatul. Mai jos vom analiza ce este un termostat, de ce este atat de important in cazul bateriilor de dus si cum aceasta tehnologie moderna transforma experienta noastra in baie.

    Read More
  3. joi, 14 decembrie 2023 17:47:39 Europe/Bucharest

    Baia, care este adesea un spatiu de intimitate si de revigorare, necesita o schema de culori atent selectata, care sa-i completeze scopul. Optezi pentru albastru deschis, verde revigorant sau o paleta neutra clasica? De la tonuri relaxante si revigorante la combinatii inovatoare, vom analiza cum anumite culori iti pot influenta starea de spirit si pot oferi un spatiu de baie care sa-ți reflecte preferintele estetice si personalitatea.

    Read More
  4. marți, 21 noiembrie 2023 11:48:20 Europe/Bucharest

    Cazile de baie freestanding trebuie instalate in mai multe etape, fie ca amenajezi o baie noua, fie ca renovezi una veche.

    Read More
  5. joi, 26 octombrie 2023 12:42:08 Europe/Bucharest

    Cada de baie reprezinta elementul central al baii, fiind asociata nu doar cu igiena, ci si cu nivelul de confort. Pentru a te asigura ca aceasta poate fi utilizata fara probleme, este esential sa fie instalata corespunzator.

    Read More
  6. miercuri, 20 februarie 2019 12:42:17 Europe/Bucharest

    Indiferent de cat de bine se face finisarea baii si a vaselor sanitare se intampla de multe ori sa ramana silicon in exces in aceste zone. Fie ca ai finisat baia in graba sau meseriasii nu au fost eficienti, siliconul in plus este inestetic, deranjant si poate dezvolta mucegai datorita umezelii din jurul obiectelor sanitare.

    Read More
  7. marți, 19 februarie 2019 12:47:51 Europe/Bucharest

    Chiar daca nu e cel mai relaxant lucru din lume, nu e asa de greu sa scapi singur de gresia veche, atunci cand vrei s-o inlocuiesti cu un alt material, cum ar fi piatra sau parchet.

    Read More
  8. sâmbătă, 26 ianuarie 2019 14:49:15 Europe/Bucharest

    Daca ai o baie mica si vrei sa economisesti spatiu sau pur si simplu vrei s-o lasi sa respire si sa-i aduci un plus de stil, opteaza pentru o cabina de dus fara cadita sau de tipul walk-in.

    Read More