cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

dulapuri de baie si etajere

Dulapuri baie si etajere

Ce tipuri de dulapuri baie găsesc la GQS?

Este indicat să alegi dulapuri baie și etajere care să te ajute să eficientizezi spațiul disponibil în baie. Ai nevoie de loc suficient pentru depozitarea produselor de igienă și a altor obiecte, iar un amănunt important de care trebuie să ții cont este tipul de montaj al dulapurilor. La GQS găsești dulapuri de baie și etajere originale, care se pot monta pe pardoseală, prin încastrare sau prin suspendare în perete. Modelele de dulapuri de baie suspendate sunt ideale pentru a economisi spațiu, deci se potrivesc bine în băile de dimensiuni mici.

Cum pot alege cele mai potrivite dulapuri și etajere pentru baia mea?

Design-ul este foarte important, atunci când alegi mobilierul pentru baie. Alege soluții care să se potrivească cu decorul minimalist, retro sau modern în care vrei să îți decorezi baia. Îți oferim variante versatile și din punct de vedere cromatic, pentru că acesta este locul în care găsești mobilier în culori simple, precum alb, crem, bej sau nichel mat, dar și opțiuni spectaculoase, în nuanțe de roz, grena, roșu, portocaliu sau galben. Pune accentul și pe funcționalitate și alege mobilier care să îți pună la dispoziție spațiu de depozitare generos și oglindă spațioasă.

Care sunt materialele cele mai recomandate pentru dulapurile de baie?

Este recomandat să alegi dulapuri baie și etajere produse din materiale cu rezistență deosebită la umiditate, pentru ca aceste piese de mobilier să reziste foarte bine în timp. În gama disponibilă pe site-ul GQS găsești soluții pe bază de plastic, sticlă, metal, lemn (MDF, PAL sau lemn stratificat), precum și variante din combinații de material metalic și sticlă, acril și inox. Identifică soluția optimă din punct de vedere al materialului și design-ului și comandă acum dulap de baie de pe site-ul GQS!