cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Tendinte

 1. miercuri, 19 iunie 2024 14:25:00 Europe/Bucharest

  Descopera o scurta istorie a dusului in articolul meu. Este fascinant sa vezi cum s-a transformat de-a lungul timpului!

  Read More
 2. miercuri, 5 iunie 2024 17:53:53 Europe/Bucharest

  Amenajarea unei bai reprezinta o provocare dar si o oportunitate de a crea un spatiu functional si estetic. Este esential sa tinem cont de mai multe aspecte atunci cand planificam designul baii, inclusiv dimensiunile, stilul preferat si materialele folosite.

  Read More
 3. marți, 4 iunie 2024 11:10:28 Europe/Bucharest

  In ultimii ani, popularitatea vaselor WC suspendate a crescut semnificativ. Acestea ofera un aspect modern si elegant baii, facilitand totodata curatenia podelei si economisind spatiu.

  Read More
 4. luni, 3 iunie 2024 11:14:29 Europe/Bucharest

  Baile inguste sunt adesea considerate o provocare in ceea ce priveste designul si functionalitatea, dar cu o planificare atenta si o strategie buna de amenajare, aceste spatii pot fi transformate in locuri eficiente si placute din punct de vedere estetic.

  Read More
 5. vineri, 31 mai 2024 11:55:29 Europe/Bucharest

  Te-ai hotarat sa optezi pentru o cada freestanding? O alegere excelenta! Cazile freestanding sunt obiecte sanitare de baie impresionante si, de obicei, servesc drept piese centrale de design sau punct focal in baie, asa ca nu ezita si bucura-te de priveliste.

  Read More
 6. joi, 9 mai 2024 11:19:24 Europe/Bucharest

  Alegerea obiectelor sanitare potrivite pentru locuinta ta este o decizie cruciala, care merge dincolo de functionalitate - este vorba despre crearea unui spatiu care sa iti reflecte stilul si sa it imbunatateasca experienta de viata de zi cu zi. Cu numeroase optiuni disponibile, procesul poate fi coplesitor. Nu te teme! Iti vom oferi mai jos cateva exemple de obiecte sanitare disponibile in portofoliul nostru pentru a te ghida in procesul de selectie!

  Read More
 7. luni, 29 aprilie 2024 11:04:47 Europe/Bucharest

  Vasele WC suspendate pe perete devin o alegere populara pentru baile contemporane. Aspectul lor „plutitor” deosebit creeaza un design somptuos si opulent.

  Read More
 8. vineri, 12 aprilie 2024 11:05:25 Europe/Bucharest

  Optimizarea spatiului din baia principala (baia mare) este ceva ce toata lumea trebuie sa ia in considerare atunci cand vine vorba de casa mult dorita. O baie care beneficiaza de spatiu vast aduce cu sine multe beneficii care vor servi la imbunatatirea rutinei zilnice de ingrijire, permitandu-ti in acelasi timp sa fii mai creativ si in ceea ce priveste partea decorativa a lucrurilor.

  Read More