cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Tendinte

  1. vineri, 12 aprilie 2024 11:05:25 Europe/Bucharest

    Optimizarea spatiului din baia principala (baia mare) este ceva ce toata lumea trebuie sa ia in considerare atunci cand vine vorba de casa mult dorita. O baie care beneficiaza de spatiu vast aduce cu sine multe beneficii care vor servi la imbunatatirea rutinei zilnice de ingrijire, permitandu-ti in acelasi timp sa fii mai creativ si in ceea ce priveste partea decorativa a lucrurilor.

    Read More
  2. miercuri, 3 aprilie 2024 11:20:02 Europe/Bucharest

    Aspectul podelei poate avea un impact major asupra designului unei case; tocmai de aceea, este esential pentru designeri si proprietarii de locuinte sa fie la curent cu cele mai recente tendinte in materie de pardoseli. Vestea buna este ca pardoselile de top pentru 2024 ofera stiluri proaspete si inspirate pentru fiecare interior.

    Read More
  3. joi, 28 martie 2024 11:28:08 Europe/Bucharest

    Amenajarea unei bai de familie necesita o planificare atenta pentru a te asigura ca aceasta satisface nevoile diverse ale tuturor membrilor familiei, de la copii mici la adulti si persoane varstnice. Acest ghid te va ajuta in procesul de creare a unei bai de familie functionale, elegante si primitoare, care sa favorizeze confortul, siguranta si armonia.

    Read More
  4. marți, 26 martie 2024 11:05:52 Europe/Bucharest

    Cand vine vorba de designul baii, doua stiluri distincte si aparent opuse au castigat popularitate in ultimii ani: designul inspirat de natura si minimalismul. Baile cu tematica naturala se inspira din natura, folosind materiale, culori si elemente din aer liber, in timp ce minimalismul imbratiseaza simplitatea si liniile curate, promovand o estetica lipsita de dezordine si simplificata.

    Read More
  5. miercuri, 20 martie 2024 12:06:03 Europe/Bucharest

    In domeniul designului interior, combinarea farmecului vintage cu stilul contemporan a devenit din ce in ce mai populara, oferind o fuziune sofisticata intre trecut si prezent. Aceasta tendinta este deosebit de evidenta in designul bailor, unde proprietarii cauta sa introduca in spatiile lor farmecul atemporal al elementelor de epoca, imbratisand in acelasi timp confortul si functionalitatea dotarilor moderne. 

    Read More
  6. vineri, 23 februarie 2024 11:04:17 Europe/Bucharest

    Esti in cautarea unei solutii care sa transforme experienta ta din dus intr-una descrisa de lux si confort maxim? Ei bine, coloanele de dus reprezinta o alegere potrivita si deosebita in acest sens, oferind un aspect elegant, dar si o serie de caracteristici si functionalitati de ultima generatie. Cu toate acestea, multi se intreaba daca montarea lor este un proces complicat sau poate fi realizata si fara ajutorul unui instalator specialist.

    Read More
  7. miercuri, 21 februarie 2024 12:03:52 Europe/Bucharest

    In universul designului interior, fiecare detaliu conteaza, fie ca este vorba despre culorile peretelui sau alegerea mobilierului. Un element aparent obisnuit si cu o importanta de cele mai multe ori subestimata, este vasul WC. Alegerea unui model potrivit nu numai ca adauga un plus de estetica baii tale, dar si o functionalitate superioara.

    Read More
  8. luni, 19 februarie 2024 17:37:51 Europe/Bucharest

    Baia este locul in care ne incepem si ne incheiem ziua, asa ca trebuie sa fie functionala si placuta din punct de vedere estetic. Prin urmare, oglinda este o parte importanta a designului baii.

    Read More