cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Baterii Lavoar

Baterii Lavoar
FILTREAZA

O baie frumoasa este compusa din obiecte sanitare de bun gust, asa ca, daca tii la igiena ta corporala, dar si la un stil de viata sanatos, din baia ta nu ar trebuie sa lipseasca un lavoar de calitate.

Lavoarul cu montaj pe blat sau pe o masca tip dulap este asemanator cu un vas sau un castron mai mare si mai adanc, fiind o alternativa mai rafinata la chiuvetele clasice. Cand te decizi sa-ti dotezi baia cu asa ceva, nu uita ca si bateria pentru lavoar e importanta, avand in vedere ca o vei folosi frecvent, iar daca faci rabat de la calitate, poti avea surprize neplacute.

 

Baterii chiuveta sau baterii lavoar inseamna cam acelasi lucru, asa ca, atunci cand mergi la shopping, intra cu incredere la categoria baterii lavoare, din raionul cu baterii de baie. Mare parte din baterii lavoar baie sunt confectionate din inox sau alama sanitara, iar multi oameni aleg baterii lavoar sau baterii chiuveta din alama sanitara. Specialistii recomanda baterii lavoar baie cu perlator si pastila ceramica pentru o viata mai lunga a bateriei.

 

Sunt mai multe tipuri de baterii de lavoar – cu monocomanda (prevazute cu un singur maner, care face mai simpla reglarea temperaturii) sau cu dublacomanda (are doi robineti, facand reglarea temperaturii ceva mai dificila insa oferind un aspect clasic pe care multi il apreciaza), baterie lavoar perete, baterie lavoar inalta etc.

Daca baia are un aspect modern si minimalist, ar merge o baterie de lavoar cromata, simpla, cu montaj pe blat, iar daca doresti sa-i pastrezi un look clasic, poti face o combinatie intre baterie lavoar perete si baterie lavoar inalta. Avand aspectele acestea in minte, iti va fi mai usor sa te orientezi cand vezi ajunge la raftul de baterii de chiuveta sau baterii de lavoare.