cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Bideuri baie & scurgeri

Un bideu este un accesoriu pentru baie care pe langa vasele wc, lavoare, cazi de baie si alte obiecte sanitare, contribuie la obtinerea unei ingiene perfecte. Fiind utilizate pentru curatarea rapida si eficienta a zonelor intime, diferite modele de bideuri sunt din ce in mai populare  datorita unor avantaje evidente.

Igiena personala capata si atinge cu adevarat perfectiunea atunci cand alegi sa montezi un bideu in propria ta baie. In plus, folosirea de bideuri ajuta la protejarea mediului inconjurator prin faptul ca vei folosi mult mai putina hartie igienica decat folosesti de obicei.

Te asteptam sa consulti ofertele noastre de bideuri la preturi avantajoase si sa faci o alegere inspirata pentru baia ta.

Cu bideuri de calitate superioara, igiena ta va fi una completa, aspectul baii va fi unul modern, iar pielea ta va avea doar de castigat. Desi pana acum cativa ani un bideu era mai rar intalnit in baie, acesta este astazi norma in orice locuinta moderna, fiind unul dintre principalele obiecte sanitare.

A avea grija de propriul tau corp ar trebui sa constituie una dintre principalele tale griji. Prin completarea activitatilor de zi cu zi cu utilizarea unui bideu, te vei simti mult mai confortabil, iar corpul tau iti va multumi. Folosind bideuri si vase wc moderne, viata ta se va imbunatati iar eficienta baii va creste.

Pentru produse rentabile si de calitate inalta, consulta oferta noastra de bideuri la preturi avantajoase si bucura-te de o baie in ton cu cele mai moderne cerinte.

---

Bideurile ceramice sunt parte a oricarei bai moderne din zilele noastre. Pe langa solutiile de bideu de tip vas independent, exista si Vase de WC cu functie de bideu incorporata, dar si asa numitele 'Baterii cu dus igienic'. Primele reprezinta o solutie foarte buna pentru baile de dimensiuni mici, acolo unde plasarea a doua obiecte sanitare (vas WC si bideu) nu este posibila. Bateriile cu dus igienic sunt baterii standard cu furtun flexibil si comanda a apei direct la sistemul de dus pentru o utilizare facila. Au avantajul ca se pot instala si ulterior.