Optimizarea spatiului din baia principala (baia mare) este ceva ce toata lumea trebuie sa ia in considerare atunci cand vine vorba de casa mult dorita. O baie care beneficiaza de spatiu vast aduce cu sine multe beneficii care vor servi la imbunatatirea rutinei zilnice de ingrijire, permitandu-ti in acelasi timp sa fii mai creativ si in ceea ce priveste partea decorativa a lucrurilor. 

Cu toate acestea, intr-o baie baie mare exista riscul ca o buna parte din spatiu sa ramana nefolosit. Uneori, poate fi un lucru minunat, dar alteori spatiul gol poate fi putin inestetic. Mai jos vom trece in revista unele dintre cele mai creative si utile moduri de a „umple” spatiul gol in designul unei bai mari.

Instaleaza un lavoar de baie suplimentar

Daca baia ta pare a fi pur si simplu „goala” in general, ia in considerare adaugarea unui lavoar suplimentar si implicit a unei baze de lavoar mai mare. Acest lucru ar putea oferi o schimbare majora din punct de vedere vizual. In plus, spatiul disponibil pe blat va fi extins, completand o parte din spatiul gol de pe perete. 

Adaugarea a doua lavoare aduce cu ea o serie de beneficii pe care s-ar putea sa nu le recunosti la inceput: ocupa un spatiu gol inestetic, ofera beneficii excelente pentru design, creste functionalitatea (mai ales daca vorbim despre o locuinta cu mai multi membri).

Acest lucru este valabil si pentru adaugarea unui alt dulap de baie sub forma de masca de lavoar: umple spatiul necesar, adaugand in acelasi timp un cu totul alt nivel de depozitare si functionalitate spatiului. 

Daca te-ai decis pentru aceasta varianta, consulta categoria noastra de lavoare baie si alege doua modele identice, potrivite pentru designul baii tale. 

 

Lavoar baie pe blat Ravak Uni R Slim 50x31 cm, margini subtiri - GQS German Quality

Adauga o coloana suspendata 

In cazul in care peretii sunt mult prea liberi, adaugarea unei coloane suspendate poate fi o varianta interesanta. 

Alege o coloana suspendata de calitate, care se potriveste cu restul decorului baii tale. Ajuta la crearea unui spatiu si mai coerent si adauga un nivel suplimentar de frumusete si design.

In afara de aspectul noului tau dulap de baie, acestea sunt, de asemenea, solutii de depozitare incredibil de eficiente. Optimizarea unei bai mari se concentreaza in jurul nevoii de spatiu de depozitare care nu este prea evident, iar un dulap de baie rezolva aceasta problema. 

Roca The Gap Coloana suspendata reversibila 35x20xH120 cm, alb - GQS German Quality

Importanta depozitarii creative si inteligente

Maximizeaza functionalitatea si estetica in baia ta cu idei ingenioase de depozitare pentru baie. Utilizeaza spatiul vertical prin instalarea unor rafturi, cuiere, polite si standuri de-a lungul peretilor liberi, oferind un loc convenabil pentru prosoape, articole de toaleta si obiecte decorative, eficientizand in acelasi timp spatiul din baie. 

O alta idee grozava este de a incorpora nise de perete, imbinand perfect depozitarea cu designul general si valorificand fiecare cm patrat disponibil. Acestea sunt si deosebit de moderne. 

 

Easy Drain ESS Container Box 10 Nisa perete, negru/rama crom lucios - GQS German Quality

Include mai multe corpuri de iluminat 

Pe langa corpurile de iluminat specifice baii (aplice, spoturi), incearca si integrarea unui lampadar pe pardoseala. Ales cu atentie, acesta isi gaseste locul in orice spatiu in care accentul este pus pe stil. 

Atat timp cat lampadarul este plasat intr-o locatie convenabila (cum ar fi unul dintre colturile baii) si lumineaza eficient spatiul vizat, ai obtinut o noua modalitate excelenta de a umple spatiul gol din baie, adaugand in acelasi timp o functie benefica.

Desi poate nu pare a fi cel mai important lucru din lume, umplerea spatiului mult prea liber din baie poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a o face mai confortabila!