In ziua de astazi, cu totii ne dorim produse si servicii de calitate, indiferent de domeniul de care vorbim. Ne dorim sa cumparam un anumit produs si sa il putem folosi vreme indelungata (exceptand produsele alimentare si cele de unica folosinta, desigur). Insa, din pacate cei mai multi producatori vor sa obtina profit cat mai mare si astfel ajung sa foloseasca materiale foarte ieftine. A se vedea hainele din ziua de astazi, care rezista doar cateva purtari. 

 

La fel se intampla si in cazul obiectelor casnice si in cazul amenajarilor interioare. Este important sa alegeti mobila calitativa, pe care sa o schimbati abia peste minim 10 ani, electronice si electrocasnice pe care sa le folositi mai mult decat perioada lor de garantie si asa mai departe. Totodata, nu neglijati nici obiectele sanitare. 

 

Baia este una dintre incaperile la care nu puteti face rabat de la calitate. Orice modificare implica de regula multa munca si este destul de costisitoare si produce deranj. Ganditi-va ca nu e ca si cand schimbati o noptiera care nu va mai place. Iar daca nu achizitionati de la inceput materiale de calitate, s-ar putea ca la final sa platiti mult mai mult decat v-ati planificat. Ganditi-va de exemplu ce s-ar intampla daca ar trebui sa schimbati o teava de proasta calitate, ingropata in perete. Sau o conducta de scurgere… 

 

Iar printre obiectele sanitare ce se strica rapid se numara si bateriile. Atat cele de dus, dar si cele de chiuveta. Acestea sunt supuse zilnic la uzura, mai ales cea de chiuveta putand fi utilizata in medie de 5 ori pe zi de o singura persoana (in zilele de stat acasa, chiar mai mult). De aceea, este important sa alegeti de la inceput baterii de cea mai buna calitate. 

 

In ziua de astazi, puteti alege baterii dus clasice, cu monocomanda sau cu dubla comanda, baterii de dus termostatate sau baterii de dus incastrabile. Cele din urma se potrivesc in orice baie, indiferent de design-ul ei si incep sa devina rapid preferatele majoritatii oamenilor. 

 

Bateriile termostatate ajuta foarte mult la obtinerea relaxarii de care aveti nevoie in timpul dusului. Nu mai trebuie sa potriviti apa de zeci de ori in timpul dusului, nu trebuie sa va mai faceti probleme ca ati putea experimenta ,,dusuri scotiene” fara sa vreti. Acestea reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care o puteti face pentru baia voastra. 

 

Si bineinteles sa nu uitam de bateriile clasice, fara termostat, dar realizate din cele mai bune materiale, fabricate sa reziste la mii de utilizari fara probleme. O baterie de dus calitativa trebuie sa fie in primul rand fabricata de catre un producator de incredere si sa poate fi folosita fara se strice dupa cateva luni. 

 

Iar daca nu aveti timp sa mergeti prin magazine, cel mai sigur este sa comandati online. Astfel, veti avea posibilitatea de a compara produsele si de a-l alege pe cel mai bun pentru voi. In plus, veti primi bateria de dus acasa, fara alte eforturi suplimentare. 

 

Voi ce fel de baterii de dus preferati? Care au fost criteriile pe baza carora le-ati ales?