In ziua de astazi, toti ne dorim case cat mai spatioase. Insa, din diferite motive nu putem avea chiar spatiul la care visam. Fie vrem sa cumparam un apartament si constatam ca baile sunt mici, fie achizitionam o casa unde, pentru a mari dormitoarele, s-au micsorat baile si bucataria. De obicei, economisirea spatiului se realizeaza proiectand bai, bucatarii si camere tehnice mai mici. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va intristati, pentru ca exista foarte multe solutii de a transforma aceste camere in unele functionale si care sa arate exact ca in reviste. 


Si daca tot am spus despre bai, trebuie sa stiti ca puteti transforma chiar si cele mai mici bai in unele de revista. Cum? Alegand cu grija culoarea vopselei lavabile, modelul gresiei, faiantei, design-ul si dimensiunile obiectelor sanitare. Intotdeauna baile in care predomina culorile deschise vor parea mai spatioase. Si iluminarea contribuie mult la senzatia de spatiu, asa ca alegeti de exemplu plafoniera cu lumina neutra. 

Iar indiferent de dimensiunile ei, trebuie sa stiti ca puteti avea baia la care ati visat, fara prea multe compromisuri. Ati vrut dintotdeauna o cada in baie? Nu este nicio problema, pentru ca in ziua de astazi se gasesc diferite dimensiuni de cazi si astfel va puteti bucura de bai relaxante ori de cate ori doriti. 

Asa ca, in continuare o sa va prezentam cateva cazi de baie cu lungimea de 150 cm pe care le veti adora si care o sa va transforme baia in oaza de relaxare la care visati. 

Daca va doriti o cada clasica, dreptunghiulara, cu montaj langa perete si din acril alb, va recomandam Ravak Vanda II Cada acrilica 150x70. Este o cada care o sa va ajute sa va relaxati la final de zi, care o sa va permita sa faceti economie de spatiu, fara alte compromisuri. Chiar daca este o cada nu foarte lunga, va garantam ca o sa o indragiti si o sa va convingeti ca este suficient de incapatoare. 

 

O cada deosebita ca design si care o sa va permita sa stati confortabil este Radaway Mistra Cada 150x100 cm. Se poate monta in doua feluri: pe partea stanga, langa perete/la colt sau pe partea dreapta. Este o cada realizata din acril alb, are un volum de 210 l si include un set de picioare metalice. Mai are si alte avantaje, cum ar fi: rezistenta crescuta la zgarieturi, protectie impotriva mucegaiului si bacteriilor, este stabila si durabila iar materialul din care este realizata, dar si tehnica folosita, ii permit sa pastreze o temperatura constanta a apei. 

 

 

Iar ultima recomandare de astazi este Besco Avita Cada asimetrica 150x75 cm. Este tot o cada ce se poate monta atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta, suprafata ei este rezistenta la zgarieturi si la bacterii si are o forma asimetrica semirotunda. 

 

 

Acestea au fost doar cateva dintre cazile pe care vi le recomandam in cazul in care detineti o baie mai putin spatioasa. Speram ca v-au placut si ca o sa le luati in considerare!