Tocmai ti-ai cumparat un apartament sau o casa. Esti entuziasmat pentru cum o sa arate la final. Deja ti-ai facut planuri, stii in detaliu care vor fi culorile predominante, ce fel de mobila ai ales, unde o sa iti amenajezi coltul de relaxare. Poate visezi de ceva timp sa iti amenajezi un coltisor numai al tau la geam, cu multe perne si sa citesti cartile preferate, fara sa te deranjeze nimeni. Apoi, te gandesti la bucatarie: cum o poti amenaja astfel incat sa fie practica si sa arate si bine? Cauti inspiratie pe site-urile de profil sau poate chiar apelezi la specialisti. Si in toata agitatia, iti aduci aminte ca ai lasat la urma baia sau baile (depinde cate are apartamentul sau casa).

Poate nu ai dat importanta de la inceput. Te-ai gandit ca oricum in baie nu petreci atat de mult timp, asa o vei amenaja astfel incat sa se potriveasca in imaginea de ansamblu a locuintei. Dar, apoi nu te lasa in pace un gand. Nu ai luat inca decizia daca vrei sa alegi o cada sau o cabina de dus. Stii ca trebuie sa dai un raspuns cat mai repede, pentru ca lucrarile de amenajare sa continue, insa nu esti hotarat. Daca alegi cada, o sa te poti bucura

de bai fierbinti si relaxante, dupa o zi incarcata la munca sau iarna, cand temperaturile sunt destul de scazute. Bineinteles ca poti face si dus in cada, insa te gandesti ca poate o sa te grabesti si o sa aluneci si poate nu e chiar cea mai buna optiune.

Intr-un final, te hotarasti si alegi o cabina de dus. Daca ai doua bai (sau mai multe) optezi ca una dintre bai sa aiba cada. Si dupa ce ai decis ca iti vei incepe diminetile intr-o cabina de dus revigoranta si iti vei incheia ziua in aceeasi cabina de dus, speri tu, relaxanta de data aceasta, incepi sa cauti modele pe placul tau.

 

Bineinteles ca acum exista zeci si chiar sute de modele de cabine de dus pe piata. Ai vrea sa mergi intr-un magazin fizic, dar stii ca nu te vei putea concentra. Asa ca decizi sa consulti oferta unui magazin online, sa alegi cateva modele care ti-au placut si apoi sa mergi in showroom si sa o cumperi pe cea potrivita.

Si in timp ce navighezi, iti dai seama ca asteptarile tale sunt depasite. In mintea ta nu erau atat de multe cabine de dus si atat de diverse. Parca te tenteaza o cabina de dus semicirculara,  insa te-ai vedea si intr-o cabina de dus cu un perete fix si usa glisanta. Decizia e grea, insa intr-un final alegi doua modele si urmeaza sa te hotarasti in showroom, cand le vei vedea.

Radaway Idea KDJ Cabina de dus cu usa glisanta si perete fix crezi ca s-ar potrivi mai bine cu designul baii tale. Stii ca sticla este securizata si de asemenea, este acoperita cu EasyClean, astfel ca o sa iti fie mai usor sa o cureti.

Dar iti place mult si Ravak Blix BLCP4 Cabina de dus semicirculara si te incanta ideea de a avea o cadita de dus atasata.

 

Ambele cabine de dus sunt moderne, dotate cu tehnologii care permit curatarea usoara, dar stii ca vei lua decizia corecta abia cand le vei vedea.