Baia este camera in care incepem diminetile si in care ne pregatim de incheierea unei zile. Cu toate ca nu ni se pare, in unele zile avem tendinta sa petrecem mai mult timp in baie decat in sufragerie sau chiar in bucatarie. In special doamnele si domnisoarele petrec mult timp aici, aranjandu-si parul sau realizand machiaje. Asa ca baia trebuie sa fie amenajata astfel incat sa va faca placere sa intrati in ea, sa va dea energie dimineata si sa va calmeze seara, inainte de culcare.

De asemenea, baia nu trebuie incarcata inutil cu mobila sau obiecte decorative inutile, iar toate materialele trebuie sa fie calitative, rezistente la apa si la abur. Mare atentie trebuie acordata si bateriilor, atat celor de dus, cada, dar si celor de lavoar. Ca model, voi stiti cel mai bine ce va place, insa nu trebuie sa faceti economie cand vine vorba despre calitate.

O baterie de dus este folosita zilnic, de mai multe ori pe zi, asa ca trebuie sa reziste la uzura mecanica de inchis-deschis. Apoi, trebuie sa fie usor de curatat: clorul si mineralele din apa lasa reziduuri pe bateriile din baie, asa ca trebuie sa folosim substante de curatare speciale care sa le elimine si sa redea luciul bateriilor.

Bineinteles conteaza mult si tipul bateriei: fie ca preferati o baterie simpla sau cu termostat, o baterie care se monteaza pe cada, pe perete sau care se incastreaza, este important sa fie in concordanta cu nevoile voastre.

In continuare, o sa va prezentam cateva baterii dus de calitate superioara, potrivite pentru dus si speram sa va ajutam in alegerea bateriei potrivite pentru voi.

Daca sunteti in cautarea unei baterii clasice, Grohe BauLoop Baterie dus monocomanda este perfecta pentru voi. Se monteaza pe perete, finisajul cromat este rezistent la depuneri si murdarie, iar tehnologia SilkMove asigura controlul temperaturii, dar si a debitului de apa.

 

Pasiunea pentru nou si tehnologie este ceea ce va defineste? Atunci trebuie sa alegeti Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan M Baterie dus termostatata, crom. Este o baterie ce dispune de mai multe tehnologii care sa va transforme dusul intr-o experienta relaxanta si care sa va ajute sa economisiti apa, pentru ca si acesta este un aspect important. Aceasta baterie se fixeaza pe perete, dispune de tehnologia EcoJoy, multumita careia veti economisi pana la 50% apa fara a afecta experienta dusului si tehnologia SafeStop Plus, prin intermediul careia puteti sa setati temperatura apei. Bineinteles, bateria este ajutata si de alte tehnologii, insa acestea sunt cele mai importante.

 

Si ultima, dar nu cea din urma, Grohe Grohtherm 800 Baterie dus termostatata si set de dus cu bara 60 cm. Acest set include o baterie pentru dus termostatata, o bara de sustinere, o para de dus mobila, suportul pentru para de dus, un furtun de dus cu protectie din plastic si un cartus compact Grohe TurboStat. Si aceasta baterie de dus este prevazuta cu tehnologii ce permit economisirea apei, dar are si unele functii care sa transforme dusul intr-o experienta revigoranta, cum ar fi Jet Spray.

 

Indiferent daca alegeti o baterie de dus clasica sau una tehnologizata, important este sa se potriveasca cerintelor voastre si mai ales sa se imbine perfect cu restul baii.