Cazile de baie freestanding sunt din ce in ce mai apreciate si in tara noastra. Sunt mult mai usor de montat decat o cada normala si schimba total aspectul baii. In plus, au avantajul de a putea fi amplasate oriunde, chiar si pe mijlocul camerei daca se doreste acest lucru. Daca ai optat si tu pentru o astfel de cada, trebuie sa stii ca ai nevoie si de o baterie de cada care sa se potriveasca perfect, mai exact o baterie cu montaj pe pardoseala. Daca nu te-ai hotarat inca pentru un model preferat, in continuare o sa iti prezentam cinci modele de baterii cada cu montaj pe pardoseala. Speram sa te ajute sa iei decizia corecta. 

 

Bateriile cu design elegant, usor retro sunt preferate cand vine vorba despre baterii cu montaj pe pardoseala. Iar aici se pot include si modelele cu pipa in forma de ,,U”, cum este si Ravak Baterie de cada si dus monocomanda, montaj pe pardoseala. Aceasta baterie are o garantie de 5 ani si se va potrivi cu usurinta in orice baie, indiferent de design-ul ei. Este fabricata din cele mai bune materiale si are un finisaj cromat. De mentionat faptul ca racordarea la apa se face prin pardoseala, asa ca ia in calcul acest aspect in stadiul de proiectare a baii. 

 

 

Daca iti doresti o baterie cu linii drepte, Ravak Freedom Baterie cada si dus cu montaj pe pardoseala este alegerea potrivita. Aceasta dispune de 5 ani garantie si are o inaltime de 1134 mm. Important de mentionat faptul ca este dotata cu R-box (modul care se fixeaza la conductele din podea), ceea ce ii ofera posibilitatea de a monta bateria oriunde doresti. Este destul de inalta si are linii echilibrate, astfel incat utilitatea se imbina cu design-ul deosebit.

 

 

 

Un design discret si modern este oferit si de catre Besco Modern I Baterie cada si dus cu montaj pe pardoseala, crom. Aceasta este potrivita pentru cazile Besco din seriile Assos, Goya, Vera si Victoria. Dispune de un cartus ceramic, aerator integrat, suprafata anticalcar ce usureaza intretinerea si curatarea. Acest set de dus este fabricat din alama, cu finisaj cromat si include: pipa cada, para de dus mobila, suport para de dus, divertor si furtun de alimentare flexibil. 

 

 

Daca iti doresti un produs premium, alege cu incredere Hansgrohe PuraVida Baterie cada si dus monocomanda cu montaj pe pardoseala, crom. Aceasta baterie are monocomanda, para dus mobila cu un jet, divertor cu revenire automata si valva de protectie impotriva refluxului. Ca si tehnologii, dispune de RainAir (ce permite pulverizarea jetului de apa imbogatit cu particule de aer), EcoSmart (pentru un consum de apa redus cu pana la 60%) si AirPower (mixarea apei cu aer pentru un consum redus). 

 

 

Vrei ca baia ta sa arate spectaculos? Atunci alege Besco Modern II Baterie cada si dus cu montaj pe pardoseala, negru mat. Este fabricata din alama, cu un finisaj negru mat ce ii confera un aspect deosebit. Nu iti face probleme in privinta culorii, deoarece suprafata este anticalcar, prin urmare este usor de intretinut.