Chiar daca diminetile nu sunt pe placul multor persoane, putem sa le facem mai suportabile cu ajutorul unor mici trucuri. Spre exemplu, putem sa dormim un sfert de ora in plus (sau chiar mai mult) daca ne stabilim de seara tinuta pentru a doua zi, daca ne organizam geanta si daca ne pregatim micul dejun. Organizarea este foarte importanta si ne salveaza atat timp, dar ne scuteste si de o stare proasta inca de la prima ora a zilei.

Apoi, daca vom face un dus revigorant, nici nu o sa mai simtim asa mult nevoia de a bea cafea si parca vom vedea lucrurile altfel. Asa ca inainte sa va preparati o cana de cafea, alegeti un gel de dus racoritor si peste 5 minute o sa va simtiti mult mai bine. Garantat!

Si pentru ca tot am adus vorba despre dusuri, cu siguranta si voi ati fost nevoiti sa alegeti intre o cabina de dus si cada, mai ales daca v-ati renovat baia sau daca ati construit o casa si implicit, a trebuit sa construiti si baia. Este un subiect destul de delicat, pentru ca ambele au atat avantaje, dar si dezavantaje. Si credem ca nimeni nu isi doreste sa renoveze baia din nou, doar pentru ca si-a dat seama ca ar vrea sa cada in loc de cabine de dus sau invers.

Daca totusi va doriti o cabina de dus, insa nu sunteti 100% convinsi ca ar fi o solutie buna, in continuare o sa va prezentam cinci motive pentru care sa alegeti o cabina de dus in detrimentul unei cazi.

 

  1. Este mult mai comod sa faceti dus in cabina decat in cada. Nu trebuie sa mai instalati o perdea de dus, nu trebuie sa mai fiti atenti sa nu alunecati cand iesiti din cada.

  2. In cazul in care aveti o problema de sanatate (de exemplu v-ati luxat sau rupt un picior) va fi mai simplu sa faceti dus in cabina decat in cada.

  3. Veti economisi spatiu considerabil in baie, spatiu pe care il puteti folosi pentru a instala o masina de spalat de exemplu.

  4. Consumul de apa va fi mai mic.

  5. Este mai usor de curatat decat cada, care este mai pretentioasa si se pateaza in doar cateva zile.

 

Motive pentru care sa alegeti o cabina de dus ar mai fi. Spre exemplu, puteti alege o cabina de dus care are si functie de hidromasaj, sau chiar si cu radio. Totul pentru o experienta cat mai buna in timp ce faceti dus.

 

Si daca v-am convins sa alegeti cabina in detrimentul cazii, trebuie sa va spunem ca merita sa verificati si ofertele magazinelor online de specialitate. In felul acesta, o sa puteti sa vedeti mai multe modele si veti putea sa o alegeti pe cea mai buna pentru voi. De obicei, in magazinele online, oferta este variata si se gasesc mai multe produse decat intr-un magazin fizic. Si de ce sa nu recunoastem, chiar si preturile sunt mai bune cateodata.

 

Asa ca daca vreti sa renovati baia si nu stiti ce sa alegeti intre cabina de dus si cada, noi v-am expus cateva motive in favoarea cabinei de dus. Restul, va invitam sa le descoperiti singuri.