Tot mai multe persoane considera ca alegerea unei cabine de dus este destul de simpla. In realitate, lucrurile sunt putin mai complicate. In primul rand, trebuie sa masori spatiul disponibil din baie pentru a stabili dimensiunea cabinei si, totodata, pentru a hotari ce fel de usi se potrivesc mai bine. 

 

Dupa ce ai stabilit aceste doua aspecte, este momentul sa incepi cautarea propriu-zisa. In functie de bugetul tau, poti achizitiona cabine de dus calitative la preturi sub 1000 lei (doar cabina, fara alte accesorii incluse) sau poti opta pentru cabine de dus premium, care se bucura de diferite tehnologii si care arata exceptional. In continuare, o sa iti prezentam cateva dintre cabinele noastre de dus preferate de la Radaway, ce pot fi incluse cu usurinta in categoria premium! 

 

Te tenteaza o cabina de dus cu usi batante? Atunci iti recomandam Radaway Euphoria PDD Cabina de dus semirotunda cu usi batante 100x100 cm. Aceasta poate fi montata direct pe pardoseala sau pe o cadita dedicata, este realizata din sticla transparenta de 8mm si are o inaltime de 2 m. Pentru o curatare mai usoara si pentru a evita depunerile de calcar, geamurile cabine sunt acoperite cu un strat special (EasyClean). Pentru a asigura etanseitatea cabinei in timpul functionarii, aceasta este prevazuta cu o garnitura magnetica. Cu siguranta este o cabina de dus care arata foarte bine si care confera baii un aspect elegant. 

 

 

Tot cu usi batante este prevazuta si urmatoarea recomandare: Radaway Euphoria KDD Cabina de dus cu usi batante 100x100 cm. Este fabricata din sticla transparenta de 8mm si dispune de un mecanism de ajustare a profilelor pentru a compensa iregularitatea peretilor (astfel, nu va trebui sa iti faci griji daca peretii nu sunt perfect drepti si nici sa investesti alti bani pentru indreptarea lor). Si aceasta cabina are geamurile acoperite cu EasyClean.

 

 

 

Iti doresti o cabina de dus cu dimensiuni generoase? Atunci alege Radaway Espera KDD Cabina de dus cu usi glisante si pereti ficsi, 120x120, patrata. Aceasta se bucura de un cursor subtil cu ajutorul caruia usile sunt extrem de silentioase. De asemenea, pentru o curatare mai usoara, sticla este acoperita cu EasyClean si exista si posibilitatea de a inclina usa pentru curatare. Sticla din care este realizata cabina are o grosime de 8 mm si este transparenta. Suntem siguri ca vei aprecia detaliile cromate elegante, care o scot din anonimat. Aceasta cabina de dus are o garantie de 3 ani. 

 

 

Daca spatiul din baie iti permite, iti recomandam o cabina de dus in care sa te simti confortabil, cu dimensiuni generoase: Radaway Espera KDJ Cabina de dus cu usa glisanta si perete fix, 140x90 cm. Are un sistem de glisare calitativ, care permite incetinirea usilor in timpul deschiderii (pentru a preveni trantirea accidentala a lor) si de asemenea pentru a fi silentioase. Cabina de dus are o constructie stabila si se poate monta atat pe cadita, dar si pe pardoseala. De asemenea, poti alege si partea pe care va fi montata usa glisanta (dreapta sau stanga).