cel mai mare magazin online de
obiecte sanitare
Call Center
021 212 30 10

Laufen Florakids Oglinda 30xH37 cm, corp omida

Cod produs: 4.6161.2.003.472.1

90073 lei
(-10%)
81068 lei
Livrare
Livrare GRATUITA!
Cantitate:

Detalii

Designer: Andreas Dimitriadis
Copiilor le plac lucrurile pline de culoare, prietenose, si pline de imaginatie si iubesc animalele. Laufen a reusit sa creeze un mediu prietenos cu copiii, ce promoveaza de timpuriu igiena in educatia copiilor. Formele rotunde, impreuna cu culorile indraznete si influenta din regatul animalelor si plantelor fac camera de baie ideala pentru o lume plina de fantezie si joaca, tipica pentru gradinite. In termeni functionali, gama de produse este personalizata pentru nevoile copiilor.
Oglinzile cu forma de semiluna, montate una langa alta, impreuna cu segmentul in forma de cap de omida, pot genera o lungime variabila. Cand elementele oglinzii sunt montate la diferite inaltimi, toti copiii vor gasi o oglinda potrivita inaltimii lor, si astfel omida pare sa prinda viata.
Suprafata marginii este acoperita cu rasina artificiala in culori puternice, este durabila si robusta, pastrand culori vibrante ce nu se decoloreaza in timp. Multumita sistemului de montaj flexibil, oglinzile pot fi montate pe perete sub orice unghi. Sticla este prinsa ferm, iar in cazul in care aceasta se sparge, nu vor exista schije periculoase de sticla ce pot rani.
Dimensiuni: lungime 300 mm, inaltime 375 mm

Caracteristici

Garantie 2 ani
BRAND LAUFEN
FORMA Rotunjita
SERIE Florakids
MATERIAL Sticla
CULOARE Verde
LUNGIME 30 cm
INALTIME 37 cm
CARACTERISTICI Cu rama colorata
LIVRARE Peste 30 de zile

Spuneți-ne ce credeți despre acest produs!

Adauga un Review
    Please, wait...