Esti in cautarea unei cazi de baie? Cu siguranta ai cateva cerinte in privinta ei si ai observat ca multe dintre cazile pe care le gasesti in magazinele obisnuite nu le respecta. Cu toate ca in ziua de astazi se gasesc sute de modele de cazi de baie, nu toate sunt calitative. Probabil stiti ca ne referim la acele cazi de baie din materiale foarte subtiri si care nici nu pot fi fixate perfect, cazi care in cativa ani vor trebui schimbate. In functie de dimensiunea baii tale, de celelalte obiecte sanitare, de amplasarea tevilor si a altor obstacole (cum ar fi masina de spalat sau un calorifer) veti putea alege forma si dimensiunea cazii. Unele bai permit montarea oricarui tip de cada, pe cand in altele se pot monta doar cazi pe colt de exemplu. 

 

De regula, oamenii prefera cazile clasice, dreptunghiulare. Acestea sunt cele mai confortabile si se potrivesc oricarui tip de baie. Cazile dreptunghiulare sunt usor de ales, datorita faptului ca se gasesc in diferite dimensiuni. Astfel, chiar si daca aveti o baie mica, in care s-ar potrivi mai bine o cabina de dus, o sa va puteti bucura de bai relaxante. 

 

Daca va intrebati ce fel de cada dreptunghiulara sa alegeti, in continuare o sa va prezentam cinci dintre cele mai populare modele. Dintre acestea veti putea sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine, in functie de dimensiuni si de specificatii. 

 

  1. O cada potrivita bailor cu dimensiuni generoase este Ravak City Slim Cada dreptunghiulara 180x80 cm. Este realizata din acril turnat, are o capacitate de 220l, se poate monta atat la perete, dar si pe colt. Are un finisaj lucios, este acoperita de un strat antibacterian, neporos si va fi foarte usor de intretinut. 

  1. Pentru baile normale, care nu dispun de un spatiu liber foarte mare, recomandam Ravak Chrome Cada acrilica 150x70 cm. Cu ajutorul acesteia o sa aveti parte de baile relaxante de care aveti nevoie si dupa ce o sa va obisnuiti cu dimensiunile ei, o sa vedeti ca a fost o alegere foarte buna. Aceasta cada are o garantie de 10 ani. 

  1. O alta cada cu dimensiunile 150x70 cm este si Ravak Vanda II Cada. Aceasta este foarte confortabila datorita designul ei interior, care va servi si ca suprafata antialunecare. Bucurati-va de bai relaxante si de o cada realizata din materiale calitative! 

  1. Din categoria cazilor mici face parte si Besco Modern Cada 120x70 cm. In ciuda dimensiunilor reduse, o sa va dati seama ca ati facut o alegere foarte buna. Alternativa ar fi fost sa achizitionati un dus, insa aceasta poate fi folosita cu succes atat pentru bai calde, dar si pentru dusuri in diminetile in care va grabiti.

  1. Si ultima cada pe care v-o propunem astazi este Kolo Rekord Cada 150x70 cm, picioare de sustinere incluse. Este o cada cu un design minimalist, placut vederii si care se va potrivi cu succes in foarte multe bai. 

 

Asadar, daca aveti nevoie de o cada de baie, va recomandam sa luati in considerare si modelele pe care vi le-am prezentat in acest articol si sa va alegeti preferata!