cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center

Cazi, scurgeri, tetiere

Cazi, scurgeri, tetiere

Baia ta merita cea mai buna si mai frumoasa cada pe care o poti achizitiona in acest moment! Uita de compromisuri sau de gandul ca poate nu ai loc de o cada in baia ta mica: exista cate o cada calitativa, cu un design atractiv pentru fiecare casa. 

 

In aceasta categorie vei gasi cele mai bune cazi, sisteme de scurgere, sifoane de cada, tetiere, accesorii si sisteme de montaj, de la producatori renumiti. La German Quality, calitatea este pe primul loc, de aceea iti oferim cele mai bune produse. 

 

Daca nu te-ai hotarat inca asupra unui anumit model de cada, aici vei gasi urmatoarele:

  • cazi pe colt (ideale pentru baile mici) 

  • cazi langa perete

  • cazi pe mijloc (atat pentru bai moderne, cat si pentru cele cu o nota vintage)

  • cazi incastrate (daca iti doresti ca baia ta sa arate cat mai uniform). 

 

Pentru a te bucura de o experienta relaxanta ori de cate ori faci baie, alege si cateva accesorii, cum sunt tetierele si masutele sau politele pentru cada. Cu ajutorul unei tetiere, vei putea sa iti relaxezi complet gatul si capul, fara neplacerea cauzata de marginea incomoda a cazii. O masuta sau o polita te vor ajuta sa ai la indemana un pahar cu apa, cartea preferata sau poate chiar o gustare si sunt ideale si daca iti doresti sa sprijini telefonul. Astfel, momentele in care faci baie se pot transforma intr-o sesiune de citit si vei imbina utilul cu placutul! 

 

Te invitam sa descoperi ofertele noastre si sa alegi produsele care se potrivesc cel mai bine baii tale. Pentru orice intrebare, te rugam sa ne contactezi cat mai curand, iar consultantii nostri iti vor oferi toate informatiile necesare!