• cel mai mare magazin online de
  obiecte sanitare
  Info Center: 021 212 30 10

  Sunny

  SUNNY
        

  bucuatarie berloni sunny

           

  INSPIRATIE

  SUNNY este un nou model de mobilier pentru bucatarie, care aduce o atingere calda casei dumneavoastra, pastrand prospetimea, caldura si luminozitatea primaverii. Combinatiile nesfarsite de finisaje lacuite si finisaje de lemn alcatuiesc un joc de lumini si umbre.

  CATEGORIE

  Modern. Seria de mobilier pentru bucatarie are manere in stil contemporan. Suprafetele pot fi lacuite uni sau pot imita lemnul.

  CARACTERISTICI

  Sunny este un model caracterizat printr-o varietate de finisaje de ultima generatie. Materialul este lemn laminat cu grosime de 22 mm, innobilat cu melamina ce imita suprafata lemnului. Exista 3 finisaje care fac trecerea de la finisajul de lemn la cel uni. Placile ce alcatuiesc mobilierul sunt lacuite uni, lucioase pe partile exterioare si mate pe partile interioare. Componentele structurale cu finisaj alb neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia. Manerele mobilierului au finisaj cromat.

  GAMA DE CULORI SI FINISAJE

  Mobilierul este disponibil in finisaje cu melamina, cu textura Cemento, Deck ( Terra di Latte, Brace, Moka si Natural), Woody (Bianco Cocco, Sahara, Biscotto, Noce Tabacco, Black Macintosh si Grigio Torba), Wave (Bianco Ice si Rovere Mud), Plank (Champagne si Visone), cu melamina neteda (Bianco Cocco, Sahara si Biscotto) sau lacuite uni (White Calce, Sahara, Biscotto, Red Fuoco si Inchiostro), toate cu grosimea de 22 mm.

      
                
   FINISAJE
  MDF melaminat, finisaj Deck

  MDF melaminat, finisaj Woody

  MDF melaminat

  MDF melaminat, finisaj Plank


  MDF melaminat, finisaj Wave

  MDF melaminat, finisaj Plain

  MDF vopsit lucios, pe exterior