cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Plan

PLAN
      

         

INSPIRATIE

PLAN este un nume care implica un concept. Proiect, design, desen, diagrama, parti ale unor idei specifice, adunate impreuna prin linii clare, elemente nete de demarcare. Astfel a luat nastere aceasta serie de mobilier pentru bucatarii, inspirata de linii verticale si orizontale, geometrii clare, volume si de un design minimalist si rafinat. Culorile si materialele sunt cele folosite curent in arhitectura.

CATEGORIE

Modern. Seria de mobilier pentru bucatarie are manere in stil contemporan. Suprafetele pot fi lacuite uni sau pot imita lemnul.

CARACTERISTICI

Plan reprezinta o bucatarie bazata pe conceptul de design esential, de rationalizare a liniilor, exprimat in mod direct prin finisaje drepte si netede. Finisajele lacuite lucios sau mat si finisajele de lemn furniruit sunt mereu actualizate, in pas cu noile tendinte. Finisajul si modularitatea modelului faciliteaza design-ul si utilizarea rationala a bucatariei. Respectul pentru geometrie apare din formele dreptunghiulare line ale mobilierului si din elementele care pot fi combinate. Culorile finisajelor lacuite si ale celor care imita lemnul permit combinatii de stiluri in pas cu ultimile tendinte. Exista, de asemenea, posibilitatea de a folosi finisaje de otel, cu usi cu model cu linii, lacuite mat sau cu finisaj stejar. Componentele structurale cu finisaj alb, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia. Manerele mobilierului au finisaj cromat.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Finisajele cu grosimea de 22 mm pot fi lacuite lucios sau mat, fiind disponibile in 15 nuante standard (Alb, Calce, Cocco, Sahara, Daina, Biscotto, Fango Cacao, Green Muschio, Green Kiwi, Red Fuoco, Blue Prussia, Glicine, Melanzana, Fumo, Inchiostro), si in culori RAL. De asemenea, exista finisaje de lemn laminat, cu esenta de nuc (Walnut Gres) si de stejar (Natural Oak, White Oak, Sahara Oak, Biscotto Oak, Grey Oak). Finisajele de otel sunt lucioase. Modelul cu linii verticale este disponibil pentru toate finisajele lacuite mat sau cu esenta de stejar.

    
              
 FINISAJE
Furnir lemn

MDF vopsit mat / lucios

Inox