cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Olympia

OLYMPIA
      

         

INSPIRATIE

OLYMPIA este un model de mobilier de inspiratie neoclasica. Reprezinta frumusetea clasica revizuita cu lumina timpurilor noastre, actualizata cu  forme si finisaje noi. Culoarea alb este un semnal distinct, o expresie de viata si o reprezentare a luminozitatii culturii grecesti. Numele sau este un omagiu adus orasului sacru al Greciei Antice, leaganului Jocurilor Olimpice si casei minunatului Templu al lui Zeus. Elementele confirma modernitatea valorilor filozofice si estetice ale lumii clasice. Pentru aceia care stiu nivelul istoric al companiei Berloni este usor a distinge indicii ale modelelor cunoscute ale anilor 80' si 90', Murano, caracterizate de frumusetea extraordinara a lacurilor lucioase, foarte importante, de asemenea, pentru aceasta noua creatie.

CATEGORIE

Clasic. Seria de mobilier pentru bucatarie are un aer neoclasic, cu finisaje cu rame, lacuite lucios.

CARACTERISTICI

Olympia are un finisaj cu rama convexa si panou central neted, complet lacuit sau cu optiunea panoului central personalizat cu sticla decorata cu efect de piele de crocodil. Manerele, dulapurile cu sticla, coloanele si ramele imbogatesc aceasta serie de mobilier prin frumusetea scenica a formelor si finisajelor. Materialul este MDF cu grosime de 22 mm, lacuit lucios. Panoul central lacuit include, de asemenea, optiunea cu sticla cu grosimea de 4 mm, decorata cu efect de piele de crocodil. Componentele structurale cu finisaj neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Mobilierul are finisaj lacuit lucios, in culori precum: White Calce, Cocco, Biscotto, in combinatii cu sticla decorata in aceleasi culori, exceptand combinatiile culoare/sticla, si de asemenea, in culorile RAL.

      
              
 FINISAJE
MDF vopsit lucios

MDF vopsit lucios cu insertie de sticla