cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Mediterranea

MEDITERRANEA
      

         

INSPIRATIE

MEDITERRANEA, precum coasta si culorile meleagurilor care sunt scaldate de aceasta mare. Nisipul plajelor mirifice, pamantul si stancile, campurile si pietrele, casele albe ale satelor. Reprezinta o multitudine de stiluri, gusturi, obiceiuri ce descriu modul de viata: deschis, sanatos, fericit, in armonie cu natura.

CATEGORIE

Modern si neoclasic. Seria de mobilier pentru bucatarie are un aer contemporan catre neoclasic, usile acoperite cu material Alkorcell avand un panou central, in relief.

CARACTERISTICI

Mediterranea poate avea diferite interpretari: panoul central in relief genereaza o senzatie inovativa, de curiozitate. Culorile impreuna cu efectul de porozitate ale finisajelor Alkorcell, placa decorativa fara continut de halogeni, formaldehida si plasticul, duc catre o senzatie de atingere foarte placuta. Liniile drepte si combinatiile cu componente din metal fac din aceasta serie un model de mobilier cu aer modern, in timp ce adaugarea marginilor si modularitatea traditionala duc catre un stil neoclasic sobru. Acest mobilier pentru bucatarie are finisaj din MDF, cu grosime de 22 mm, cu un panou central, in relief, complet acoperit in Alkorcell. Componentele structurale cu finisaj alb neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia. Manerele mobilierului sunt din otel sau pot avea finisaj cromat.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Mobilierul pentru bucatarie este disponibil in culori precum Alb, Sabbia si Gray.

    
              
 FINISAJE
Variante