cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Grangala

GRANGALA
      

         

INSPIRATIE

GRANGALA, un eveniment special, un spectacol plin de stil, un bal de inalta societate, o intrunire cu oameni extraordinari, momentul de a alege cea mai frumoasa rochie pentru o ocazie deosebita, grija pentru fiecare detaliu in parte. Astfel, am gandit aceasta serie de mobilier pentru bucatarie ca fiind un mod de a spune si prezenta ceea ce este mai frumos, excelenta unei munci minutioase, atingerea unui maestru artizan, detaliul bogat in calitate si gust. O serie de decoratiuni, straturi, finisaje, imbogatite cu detalii aurii si argintii, cu nuante si indicii ale artei clasice, cu dulapuri inalte.

CATEGORIE

Clasic. Seria de mobilier pentru bucatarie are un aer somptuos, cu finisaje imbogatite prin forme si prin panouri centrale in relief.

CARACTERISTICI

Grangala prezinta un finisaj bogat, sculptat, cu grosime de 26 mm, lacuit in diferite nuante si cu detalii aurii si argintii. Seria de mobilier are solutii ce permit modularitatea exuberanta fara a avea in particular un stil clasic somptuos. Exista unitati verticale ornamentate, uneori echipate, si diferite elemente pentru zone de gatit si insule, extrem de functionale si decorative.  De asemenea, seria are in componenta mese si scaune, importante pentru zona de luat cina, precum si blaturi prelucrate special. Materialul este MDF cu forme sculptate, cu finisaje facute manual, lacuite in diferite culori, disponibile si in variante cu detalii aurii sau argintii. Componentele structurale cu finisaj neted, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Finisajul lacuit mat este disponibil in culori precum White Calce si Decape, iar cel cu detalii aurii si argintii este disponibil in combinatiile White/Silver, Tortora/Silver, White/Gold si Beige/Gold.

    
              
 FINISAJE
MDF vopsit mat

MDF vopsit antichizat