cel mai mare magazin online de obiecte sanitare

Info Center: 021 212 30 10

Glamour

GLAMOUR
      

         

INSPIRATIE

GLAMOUR este inspirat de lumea modei plina de lumini, in special de sarmul intrigant al podiumurilor. Culori luminoase, oglinzi, paiete, toate imersate intr-o lume plina de senzualitate. Reprezinta seductia si fascinatia, nelasand pe nimeni indiferent. Astfel a luat nastere ideea de mobilier cu rama din aluminiu, care incadreaza un material pretios si luminos precum sticla, aducand noi solutii si culori, precum o colectie a unui designer.

CATEGORIE

Modern. Seria de mobilier pentru bucatarie are manere in stil contemporan. Suprafetele sunt din sticla lacuita sau au finisaj decorativ.

CARACTERISTICI

Este un model ce va permite sa creati o intreaga bucatarie cu mobilier din sticla, intr-o mare varietate de culori si decoratii care va ofera posibilitatea combinatiilor cu rama tehnica ce garanteaza stabilitate si securitate. Este un model puternic caracterizat de luminozitatea sticlei, disponibila si in varianta inchisa la culoare sau opaca. Sticla mentine constante particularitatile acestei serii de mobilier. Ideala pentru iubitorii de efecte tipice sticlei, mobilierul este inobilat cu unele finisaje decorative, facand din aceasta serie o serie unica. Componentele structurale cu finisaj alb, precum bazele, panourile laterale si politele, sunt realizate din lemn laminat si particule de melamina impermeabile de 18 mm (IDROLEB), avand un continut scazut de formaldehida (F****CARB). Muchiile mobilierului sunt din material ABS, cu grosime 0.8 mm, lipite cu adeziv poliuretanic. Lateralele mobilierului sunt disponibile in aceleasi finisaje si culori precum fronturile acestuia. Exista si posibilitatea ca sticla sa aiba grosimea de 4 mm. Manerele mobilierului sunt disponibile in culorile ramelor.

GAMA DE CULORI SI FINISAJE

Finisajele sunt disponibile impreuna cu rama din aluminiu, cromata sau lacuita, in culori precum White Calce, Sahara, Biscotto si Inchiostro, cu sticla calita lacuita (Bianco Calce, Sahara, Biscotto si Inchiostro), sau cu sticla decorativa (Celsius White Calce, Celsius Silver, Celsius Bronze, Fusion White Calce, Fusion Inchiostro). Sticla are grosime de 4 mm, iar ramele de 22 mm.

      
              
 FINISAJE
Sticla vopsita  

Sticla decorata